Rezatý pohádky E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Pohádky, jaké tu ještě nebyly: O rezatým klukovi a rezaté princezně - tedy o skutečné princezně, královské dceři ze starobylého rodu divokých válečníků, která je úplně po svých divokých předcích, a o největším uličníkovi z celé země, který si s ní v ničem nezadá. Oba dva se za veliké bouřky na střeše hradní věžičky stanou nerozlučnými kamarády a… Přejít na celý popis

Parker S. Huntington: Niccolo Andretti Na jeho hlavu je vypsána milionová odměna. Ona bojuje za svou sestru a zkusí ho vydírat... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Pohádky, jaké tu ještě nebyly: O rezatým klukovi a rezaté princezně - tedy o skutečné princezně, královské dceři ze starobylého rodu divokých válečníků, která je úplně po svých divokých předcích, a o největším uličníkovi z celé země, který si s ní v ničem nezadá. Oba dva se za veliké bouřky na střeše hradní věžičky stanou nerozlučnými kamarády a vyvádí veliké neplechy v jednom nejmenovaném malém království právě nyní, v současnosti. Dobrodružná jízda na lokomotivě, souboj v hradní zbrojnici, vytopená recepce královských hostí na zámku, let ukradeným horkovzdušným balonem, útěk před hladovým dinosaurem, honička na motorovém člunu, boj s rozzuřenou mamuticí a pravěkými lovci… Další a další neobyčejná dobrodružství, o jakých jste nejspíše dosud neslyšeli a nejspíše už neuslyšíte.

Ale hlavně jsou o vlastnostech dnes málo zmiňovaných: O rytířskosti, věrnosti, oddanosti, statečnosti a čestnosti. A také o tom, jak vychovávat obtížně zvladatelné děti - po dobrém, podporovat jejich dobré vlastnosti a zbytečně netrestat ty špatné. A výsledek? Děti jsou sice obtížně zvladatelné, ale nikoliv zlé. Díky pozitivní výchově se z nich stanou mimořádně úspěšní a dobří lidé, kteří budou své vlasti mimořádně prospěšní.

Autor napsal tuto knížku pro svoje vnoučata, která si vyprošovala další a další příběhy, neboť je těšilo, že ještě nějaké děti zlobí mnohem víc než oni. A divte se, vnoučata nezhoršila svoje chování ale naopak, polepšila se a ve škole prospívají. Že by se teorie z knížky potvrdila i v reálném životě?

Sdílet 0

Nakladatel
Vydavatelství VRAM
datum vydání
1.01.2013
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 149 Kč Nápověda
Další knihy autora