Pohádky z kočičího pelíšku E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Roztomilý i poučný příběh od české autorky Malý Mňourek je už od chvíle, kdy otevřel v kočičím pelíšku svá zvědavá očka, tím nejpopletenějším popletou na světě. Když se to snaží napravit a ulovit myšku, stejně jako ostatní koťátka, ztratí se v lese. A s ním i malý myšák. A protože jsme v pohádce, kde je možné i nemožné, z rivalů se stanou… Přejít na celý popis

Richard Chizmar: Hon na Bubáka Někdo ve městě vraždí dívky a zohavuje jejich těla, aby je pak nechal obyvatelům na odiv. Ovšem podezřelí ani stopy neexistují a zoufalství roste... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Roztomilý i poučný příběh od české autorky

Malý Mňourek je už od chvíle, kdy otevřel v kočičím pelíšku svá zvědavá očka, tím nejpopletenějším popletou na světě. Když se to snaží napravit a ulovit myšku, stejně jako ostatní koťátka, ztratí se v lese. A s ním i malý myšák.

A protože jsme v pohádce, kde je možné i nemožné, z rivalů se stanou nerozluční přátelé. Společně pak Mňourek s Plyšíkem hledají cestu zpět domů, ke svým maminkám. Zažijí různá dobrodružství, poznají spoustu přátel, překonají mnohá úskalí. Podaří se jim nalézt vytoužený kočičí pelíšek a myší díru?
Jsme přece v pohádce...

Pohádky z kočičího pelíšku jsou veselým a milým příběhem o přátelství, u jehož čtení se děti nejen pobaví a zasmějí, ale i seznámí se spoustou zvířátek a rostlin. Kocourek a myšák se snaží dětem svým příkladem ukázat, že veselá nálada, smích, přátelství, odpouštění chyb, umění poprosit o pomoc a vzájemné pomáhání si, jsou tou správnou cestou ke každému cíli.

Sdílet 0

Nakladatel
CPress
jazyk
čeština
Počet stran
96
datum vydání
1.01.2015

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Otakar Břinčil registrovaný uživatel

    Krásný příběh. Hezky napsáno. A poučné pro děti.

    Kniha, CPress, 2015, 9788026407249

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 89 Kč Nápověda