Běsa E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Běla a Sabina jsou jednovaječná dvojčata. Mimořádně silné vzájemné napojení, v němž vyrůstají, však rozleptají drogy a jen jedna ze sester nad nimi zvítězí. Jejich matka se od té doby utápí v sebelítosti a ztracenému dítěti věnuje většinu svých myšlenek a lásky. Druhá tak přichází nejen o své dvojče, ale i o matku. Ve stejném roce jako obě dívky… Přejít na celý popis

Ali Hazelwood: Šach a mat Ali Hazelwood je láska. Po romantických komediích Hypotéza lásky a Hlava plná lásky, které si získaly srdce milionů čtenářů, přichází s novinkou o rivalech v šachu. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Běla a Sabina jsou jednovaječná dvojčata. Mimořádně silné vzájemné napojení, v němž vyrůstají, však rozleptají drogy a jen jedna ze sester nad nimi zvítězí. Jejich matka se od té doby utápí v sebelítosti a ztracenému dítěti věnuje většinu svých myšlenek a lásky. Druhá tak přichází nejen o své dvojče, ale i o matku.

Ve stejném roce jako obě dívky se v české vesnici na Ukrajině narodí Vitalij, který se v dospělosti rozhodne odjet do vysněné země svých předků. V Praze se však zaplete s pasákem a obchodníkem s gastarbeitery Lubošem, který jej připraví o všechny iluze.

A pak se narodí jedno dítě, které osudy všech hrdinů propojí a přinutí je přehodnotit jejich představy o tom, co znamená být sestrou, matkou… ale i otcem.

Román Běsa je mnohovrstevnaté existenciální drama, které volně souvisí s autorčiným velmi úspěšným románem Malinka.

----

Autorka z výsostně ženských pozic buduje emočně nabitý existenciální román, který jde za problematiku adopce. Zachycuje hlubokou krizi identity a vznáší základní otázky lidského bytí. Je možné žít bez důvěry, bez lásky, bez porozumění? Jak hledat smysl života, když nonsensem už začíná? Když já jsem nonsens?
- Kateřina Čopjaková o románu MalinkaRespekt

Sdílet 0

Nakladatel
Host
jazyk
čeština
Počet stran
360
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 7 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 3 z 5 hvězdiček Veronika Horáková registrovaný uživatel

    Předchozí kniha Malinka se mi líbila víc. Sedla mi víc tématem a myslím, že byla i více čtivě napsaná. Tady mě bavila asi první půlka knihy a to převážně jen pasáže Běly a Sabiny. Druhá půlka už mi přišla nudnější. Čekala jsem, že tam bude více rozebraný, jak do toho holky spadly a jak se z toho dostala Sabina. Nebylo to špatný, ale čekala jsem asi trochu něco jiného.

    Kniha, Host, 2018, 9788075775832

  • 5 z 5 hvězdiček R. registrovaný uživatel

    Kniha se četla po přečtení Malinky jedním dechem. Jedná se o velmi talentovanou autorku a rozhodně se těším na její další knihy.

    Kniha, Host, 2018, 9788075775832

  • 5 z 5 hvězdiček Daniela čípová registrovaný uživatel

    Kniha, která dějově předchází Malinku. Její téma je opět velmi závažné, mně osobně se více líbila Malinka, ale obě knihu jsou skvělé, čtivé, nutí k přemýšlení i daleko po zavření knihy.

    Kniha, Host, 2018, 9788075775832

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 199 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora