Ájurvédská léčba pro ženy

Autor Atreya

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Ájurvéda, nejstarší kontinuálně praktikovaný léčebný systém na světě, vždy měla speciální odvětví medicíny pouze pro ženy a předkládá nám jedinečné chápání ženské anatomie – takové, jež zahrnuje nejen fyzické a energetické tělo, ale také emoce, mysl a ducha. Ájurvédská léčba pro ženy, napsaná pro ty ženy, které chtějí najít vlastní řešení na své… Přejít na celý popis

Filip Rožek: Gump: Jsme dvojka Gump se vrací v příběhu psí pravdy, naděje a lásky. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Ájurvéda, nejstarší kontinuálně praktikovaný léčebný systém na světě, vždy měla speciální odvětví medicíny pouze pro ženy a předkládá nám jedinečné chápání ženské anatomie – takové, jež zahrnuje nejen fyzické a energetické tělo, ale také emoce, mysl a ducha.

Ájurvédská léčba pro ženy, napsaná pro ty ženy, které chtějí najít vlastní řešení na své zdravotní potíže, se zabývá potřebou řešit příčinu ženských problémů. Odmítá názor, že nepříjemné pocity, bolest a emocionální výkyvy jsou v životě ženy normální záležitostí. S touto svépomocnou příručkou se naučíte, jak si navrhnout léčebný plán, který je vhodný pro váš jedinečný konstituční typ. Naučíte se, jak využít změny ve stravování a bylinné doplňky k léčbě PMS, zmírnění premenopauzálních příznaků, prevenci osteoporózy a odvrácení mnoha dalších onemocnění. Kniha také obsahuje působivou léčebnou část, v níž jsou detailně popsány desítky ájurvédských receptur s využitím bylin dostupných v Severní Americe a Evropě.

Pokud hledáte alternativy k západní medicíně a jste připravené začít se aktivně starat o své zdraví, je tato kniha určená právě vám!

Sdílet 0

Nakladatel
Maitrea
jazyk
čeština
Počet stran
275
datum vydání
1.01.2015

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 195 Kč Nápověda