Už teď jsi mrtvá Audiokniha (Mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Osamělá a vyděšená žena, jediná svědkyně vraždy, prchá neosídlenou krajinou. Vrah její v patách. A spolu s ním její vlastní minulost. Krátce před rozbřeskem se pasažéři vyhlídkového letu balónem nad národním parkem na skotsko-anglické hranici stanou svědky vraždy mladé dívky. Necelou hodinu poté vrah balon v divočině dostihne a sestřelí.… Přejít na celý popis

Trace: Vzpomínky forenzního specialisty Jestli něco fanoušci drsné, surové a syrové mangy Brutal potřebují, tak je to její spin-off série Trace! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Osamělá a vyděšená žena, jediná svědkyně vraždy, prchá neosídlenou krajinou. Vrah její v patách. A spolu s ním její vlastní minulost. Krátce před rozbřeskem se pasažéři vyhlídkového letu balónem nad národním parkem na skotsko-anglické hranici stanou svědky vraždy mladé dívky. Necelou hodinu poté vrah balon v divočině dostihne a sestřelí. Katastrofu přežije jediný člen posádky – zraněná žena. Spatřila vrahovu tvář – ale on také spatřil ji. A je odhodlán udělat vše pro to, aby ji umlčel. Žena prchá neosídlenou krajinou, osamělá a vyděšená, a snaží se co nejdříve dostat do bezpečí. Ukazuje se, že nejen nad jejím horečnatým „teď“, ale i nad její minulostí visí mnoho otázek. Proč se tak úzkostlivě vyhýbá policii? Má snad vražda něco společného s její sestrou, která let nepřežila? Místo, kde žena hledá bezpečí, se může snadno proměnit v tu největší hrozbu. Vzpomínky i přítomnost, láska a smrt se proplétají v jedinečném podání čtyř hereckých osobností až do překvapivého finále.

Sdílet 0

Nakladatel
Tympanum
datum vydání
29.01.2020
Vazba
Mp3
jazyk
čeština
Délka
12:40:37

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 10 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Luci A. registrovaný uživatel

    Wow, úplně skvělá kniha, zajímavá zápletka i konec :-)

    Kniha, Domino, 2019, 9788074982804

  • 5 z 5 hvězdiček Knihomolka Lili registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Další kniha od této autorky, kterou si musíte přečíst. Velmi originální prostředí i příběh, dobře vykreslené postavy a napětí by se dalo krájet. Za mě další skvělá kniha do sbírky!

    Kniha, Domino, 2019, 9788074982804

  • 5 z 5 hvězdiček Radka registrovaný uživatel

    Vřele doporučuji. Přečetla jsem všechny knížky, které u Nás od této autorky vyšly. Nádherně napsáno, autorka udržuje čtenáře v napětí od začátku až do konce. V některých momentech se už zdá že člověk rozmotal zápletku, ale o kapitolu dál je všechno jinak než se domníval. Kdo má rád tento žánr jistě neudělá chybu , když si tuto knihu zakoupí.

    Kniha, Domino, 2019, 9788074982804

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 299 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora