Tři muži na toulkách Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Tři muži na toulkách Audiokniha (mp3)

Součástí série: Tři muži 2. díl z 3

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Ve volném pokračování slavného románu Tři muži ve člunu se tři svérázní přátelé vydávají na cyklistický výlet do Německa a opět zažívají nezapomenutelné příhody. Samozřejmě dojde i na několik nebezpečných dobrodružství – Harris urazí úřední osobu, Jerome zcizí kolo a George vstupuje na dráhu černého pasažéra. Českého posluchače jistě zaujme, že se… Přejít na celý popis

Knížky od 4 Kč?! To je náš DOBRO.BLEŠÁK Náš online DORBO.BLEŠÁK plníme každý týden novými a zajímavými tituly, které za tyto ceny jinde nenajdete. Knížky od 4 Kč v našem DOBRO.BLEŠÁKU jsou ale jen omezený čas a brzy zmizí. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Ve volném pokračování slavného románu Tři muži ve člunu se tři svérázní přátelé vydávají na cyklistický výlet do Německa a opět zažívají nezapomenutelné příhody. Samozřejmě dojde i na několik nebezpečných dobrodružství – Harris urazí úřední osobu, Jerome zcizí kolo a George vstupuje na dráhu černého pasažéra. Českého posluchače jistě zaujme, že se „tři muži“ zastaví také v Karlových Varech a Praze. Jak vypadala tato města před sto lety v očích anglických džentlmenů? Jerome Klapka Jerome vám odpoví se svým typickým humorem. Jerome Klapka Jerome (1859–1927) anglický spisovatel a redaktor, známý zejména pro své humoristické povídky a cestopisy. Rodák z Walsallu ve Staffordshire neměl bezstarostné mládí. V patnácti letech Jerome osiřel a živil se jako úředník na dráze, ochotnický herec a začínající spisovatel. To se však radikálně změnilo, když ve třiceti letech přinesl do redakce časopisu Home Chimes rukopis Tří mužů ve člunu. Časopisecký seriál se brzy proměnil v knihu, která se jen v Anglii do dnešních dnů dočkala stovky vydání a byla přeložena snad do všech světových jazyků. Zanedlouho se autor k postavám Jeroma, Harrise a George vrátil ve volném (a neméně úspěšném) pokračování Tři muži na toulkách. Otakar Brousek starší (1924–2014) Herce s vysoce kultivovaným hereckým projevem a nádherným podmanivým hlasem si pamatují celé generace diváků i posluchačů rozhlasových her a audioknih. V mládí hodně sportoval, hrál na housle a zajímal se o literaturu a divadlo. Ztvárnil více než 120 rolí klasického i současného divadelního repertoáru a za celoživotní mistrovství v činohře získal v roce 2004 cenu Thálie. Zahrál si přibližně ve 40 snímcích, například Andělská tvář, Můj brácha má prima bráchu či F. L. Věk. Daboval například George Cowleyho v britském seriálu Profesionálové nebo Albuse Brumbála ve filmové sérii Harry Potter. V roce 1996 získal Cenu Františka Filipovského za celoživotní mistrovství v dabingu. Pro Tympanum načetl audioknihy Jistě, pane premiére 1 a 2 a Tři muži na toulkách.

Sdílet 0

série
Tři muži 2. díl z 3
Další ze série
1. Tři muži ve člunu
2. Tři muži na toulkách
3. Tři muži v automobilu
kategorie
Audioknihy » Beletrie » Světová beletrie
Nakladatel
Tympanum
datum vydání
10.06.2017
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
08:01:40

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 18 hodnocení čtenářů

12× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Jana H. registrovaný uživatel

    Doporučuji k poslechu .Skvělé pokračování tří mužů na cyklistickém výletě.

    Audiokniha, Tympanum, 2017, 8594072272394

  • 5 z 5 hvězdiček Joanna Linhartová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Četla jsem už na střední, jedna z knih, které prostě musím mít v knihovně.

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2014, 9788073901738

  • 1 z 5 hvězdiček Jitka Hladíková registrovaný uživatel

    Pokud by byla kniha bez chyb, byla by skvělá. Nevím, zda je to v překladu, ale jsou tam vsunuté nesmyslné věty, slova atd... Přestala jsem je počítat a knihu odložila. Mám spisovatele moc ráda a nechci si to pokazit "odfláknutým" vydáním.

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2014, 9788073901738

  • 5 z 5 hvězdiček Ivana Fridrichová registrovaný uživatel

    Cesta tří - lehce opotřebovaných - gentlemanů na "starý kontinent" za poznáním a odpočinkem od rodin, to nemůže být nuda! Zvláště, když příběh líčí klasik suchého anglického humoru. Doporučuji do každé knihovničky! :-)

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2014, 9788073901738

  • 5 z 5 hvězdiček Helena Bosáčková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tuto knížku jsem četla za komančů před 40 lety. Byla dobrá cena a proto jsem si ji zakoupila do knihovničky. Obě knížky od J.Klapka J. doporučuji dost jsem se nasmála!

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2014, 9788073901738

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 174 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora