Šepot z lesa Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Mezi stromy číhá zlo… Před dvaceti lety v hlubokých lesích Orlických hor beze stopy zmizel jeho nejlepší kamarád. Teď se investigativní novinář Petr vrací do rodné vesnice, aby se vyrovnal s rozvodem a dal dohromady dům, který zdědil po matce. Z hlubin minulosti se vynořují nejen staří známí, ale i děsivé vzpomínky. Navíc zjistí, že kamarád nebyl… Přejít na celý popis

Oslavte Mezinárodní den knihy | Je tu DOPRAVA ZDARMA! Oslavte s námi Mezinárodní den knihy! Jsou tu dny DOPRAVY ZDARMA, během kterých za vás zaplatíme poštovné my! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Mezi stromy číhá zlo… Před dvaceti lety v hlubokých lesích Orlických hor beze stopy zmizel jeho nejlepší kamarád. Teď se investigativní novinář Petr vrací do rodné vesnice, aby se vyrovnal s rozvodem a dal dohromady dům, který zdědil po matce. Z hlubin minulosti se vynořují nejen staří známí, ale i děsivé vzpomínky. Navíc zjistí, že kamarád nebyl ani zdaleka jediným, kdo se v okolí ztratil. Začne na vlastní pěst pátrat po tom, kdo – nebo co – za zmizeními stojí. A stopy, jež nachází, ho pomalu vedou do míst, jaká si nedokázal představit ani v nejhorších nočních můrách… Mysteriózní thriller, který si oblíbí čtenáři Jozefa Kariky nebo C. J. Tudor!

Sdílet 0

Nakladatel
Témbr
datum vydání
17.11.2022
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
19:08:48
  • Daniela Schmidtová Daniela Schmidtová

    Kateřina Surmanová stvořila hutný mysteriózní thriller, který čerpá ze starých mýtů a pověstí, lidského strachu a slovanské mytologie. Její barvité a tak realistické popisy hrůz zalézají pod nehty, ježí chloupky na krku a vytvářejí husí kůži s takovou suverenitou, že má člověk dojem, že pocity strachu nejsou knižního hrdiny, ale jeho vlastní.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.2 z 5 58 hodnocení čtenářů

37× 5 hvězdiček 10× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 5.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Tereza registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knížka mě hodně překvapila. Miluji Josefa Kariku a tohle bylo přesně dle jeho gusta. Příběh byl strašidelný, napínavý a mystický, opíral se o historii území na kterém se odehrává i folklórní legendy. Autorka skvěle zachytila hlavního hrdinu, Petr vám přiroste k srdci. Za mě 5/5 nemohla jsem se od knihy odtrhnout, přečteno za pár dní.

    Kniha, Kalibr, 2022, 9788024281971

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie J. registrovaný uživatel

    Knížka je naprosto skvělá. Koupila jsem ji podle názvu a stručného popisu. Až doma jsem zjistila, že je od české autorky. Byla jsem skeptická, ale příjemně mě kniha překvapila. Při čtení se člověk bojí, běhá mu mráz po zádech, ale stejně ho to nutí číst dál a dál. Kniha je opravdu skvěle napsaná. Jako milovnice psů jsem se opravdu bála o Imbuse, vím, jak se pejsci dokážou bát a doufala jsem, že všechno zvládne. Pevně věřím, že to nebyl autorčin jediný počin a že se můžeme v budoucnu těšit na další mysteriózní čtení.

    Kniha, Kalibr, 2022, 9788024281971

  • 5 z 5 hvězdiček Karla Pelcová registrovaný uživatel

    Kniha je bezvadná a v poslední době je nejlepším hororem jakým jsem četla.Autorka,ač je to její první kniha,píše velice poutavě a nemohla jsem se od ní odtrhnout,tudíž jsem dnes četla až do ranních hodin.Konec mě překvapil a dojmů až k slzám.Pevně věřím,že to není poslední kniha ,kterou autorka napsala.Byla by to totiž veliká škoda.

    E-kniha, Kalibr, 2022,

  • 5 z 5 hvězdiček Linda Trejbalová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Skvělý mysteriózní kousek, autorka si barvitě prohrála s každou větou a vykreslením atmosféry a postav, přečteno jedním dechem.

    Kniha, Kalibr, 2022, 9788024281971

  • 1 z 5 hvězdiček Kristýna Plevová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knihu bohužel doporučit nemohu. Velice mě zklamala a to jsem se na ni moc těšila. Kniha je hrozně utahaná, plno nudných pasáží, kde se nic neděje. Knihu jsem musela odložit. Třeba se k ní někdy vrátím a dočtu ji.

    Kniha, Kalibr, 2022, 9788024281971

  • 5 z 5 hvězdiček Jana Zemanová registrovaný uživatel

    Krásná kniha od "zatím" neznámé autorky. Děj se odehrává ve známém prostředí Orlických hor. Z poklidného čtení se brzy stává příběh, který čtenáři nedovolí knihu odložit. Napětí se stupňuje, nechybí napínavé a děsivé chvíle, ale i pohled na mezilidské vztahy.

    Kniha, Kalibr, 2022, 9788024281971

  • 2 z 5 hvězdiček Jitka registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha se mi nelíbila. Dvě třetiny popisuje staré zvyky a obyčeje, které provozuje vesnice v dnešní době, což je naprosto neverohodne. Novinář Petr se naprosto vymyká dnešnímu člověku. Rovněž vztahy mezi obyvateli vesnice naprosto neuvěřitelné

    Kniha, Kalibr, 2022, 9788024281971

  • 5 z 5 hvězdiček Blanka Peterková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Nečekala jsem to, ale fakt pěkný a čtivý příběh! Autorka parádně spojila několik žánrů. Doporučuji.

    E-kniha, Kalibr, 2022,

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Sodomková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Nemohla jsem se odtrhnout. Skvělá kniha.

    Kniha, Kalibr, 2022, 9788024281971

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha mě nadchla. Čte se výborně, autorka má skvělou slovní zásobu a velmi čtivý styl. Dopustila jsem se chyby, že jsem knihu četla převážně v noci a potom mě čekala strašidelná cesta tmavou chodbou do postele. Do poslední chvíle jsem netušila, kdo (co) za vším stojí a jsem ráda, že se Imbusovi nic nestalo :)). Jediný, kdo se (ne)vyznamenal, je korektorka, která by si měla ujasnit rozdíl mezi slovy odbýt a odbít.

    Kniha, Kalibr, 2022, 9788024281971

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 379 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora