Pozvaní Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Místo domu svých snů postaví dům hrůzy. Autorka bestselleru Zimní lidé je zpět s dalším mrazivým příběhem. Tentokrát vás vezme do tajemných lesů Vermontu společně s manželský párem, který se do strašidelného domu jen tak nenastěhuje – oni si takový dům postaví. Helen a Nate touží po jednodušším životě, a proto se rozhodnou opustit pohodlí… Přejít na celý popis

Agustina Bazterrica: Devatenáct pařátů a jeden temný pták Hororové povídky od autorky bestselleru Znamenitá mrtvola! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Místo domu svých snů postaví dům hrůzy. Autorka bestselleru Zimní lidé je zpět s dalším mrazivým příběhem. Tentokrát vás vezme do tajemných lesů Vermontu společně s manželský párem, který se do strašidelného domu jen tak nenastěhuje – oni si takový dům postaví. Helen a Nate touží po jednodušším životě, a proto se rozhodnou opustit pohodlí předměstí a přestěhují se na venkov, kde začnou vlastníma rukama stavět svůj vysněný dům. Jenže záhy zjišťují, že jejich nový pozemek má temnou a záhadami opředenou minulost. Helen, bývalou učitelku dějepisu, brzy pohltí místní legenda o Hattie Breckenridgové – ženě, která zde před sto lety žila a zemřela. Helenina vášeň pro artefakty ji přiměje zakomponovat do domu trám ze staré školní třídy, cihly z mlýna či krbovou římsu ze statku – předměty, které ji vtáhnou do příběhu Hattie a jejích potomků. Tři generace žen Breckenridgových, z nichž každá podezřele zemřela... Helen o tom ještě neví, ale od základů si staví strašidelný dům. Jejich nový domov se tak brzy stává místem plným hrůzy a nebezpečí. Může snad být duch pachatelem vraždy? Tato napínavá duchařina v podání fenomenální Jitky Ježkové vás nenechá vydechnout a její rozuzlení vás dozajista překvapí.

Sdílet 0

Nakladatel
Kanopa
datum vydání
18.03.2024
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
12:55:59
  • Hana Wielgusová Hana Wielgusová

    Kniha je strašidelná, ale je na mnoha místech i úžasně poetická a především spiritistická. Rozhodně je zajímavá a dozvíte se i mnohé z historie, která jak víme nebyla vždy příliš optimistická. Hon na čarodějnice, který je od Salemu roku 1692 noční můrou Spojených států, je asi hlavním tématem příběhu, autorka se však v té souvislosti zabývá i důsledky základních lidských vlastností, které mohou být někdy dobré, ale někdy bohužel naopak velmi zlé. Dává tím čtenářům, kromě poutavého příběhu, i důvod k zamyšlení, a to je vždycky fajn.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 169 hodnocení čtenářů

103× 5 hvězdiček 43× 4 hvězdičky 19× 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 5.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Eliška Vinkrová registrovaný uživatel

    Na knihu jsem se moc těšila, autorku jsem si velmi oblíbila pro jeji styl psaní. Celý děj je tak nějak veden v mystickém smyslu a nutí vás neustále pokračovat ve čtení, protože každá kapitola je nějak důležitá avšak nikdy neni nudná jak tomu občas někdy bývá. Je to napínavé, zajímavé, trochu mystické, místy lehce děsivé (zejména pokud čtete určité části v noci), a stále uvažujete co, kde, kdo, a stejně to zjistíte až v poslední moment, až tam na konci vám to konečně dojde, ikdyz uz jste párkrát mysleli, že už jste to "věděli". Takže knihu doporučuji všem, kteří už znají předchozí díla autorky McMahon, ale i těm, kteří jen hledají něco nového.

    Kniha, Fobos, 2020, 9788075857354

  • 5 z 5 hvězdiček Martina Davidová registrovaný uživatel

    Velice napínavé čtení. Každá kapitola je něčím napínavá. Děj mě rychle pohltil a knihu jsem měla během chvilky přečtenou. Skvělá duchařina. Doporučuji.

    Kniha, Fobos, 2020, 9788075857354

  • 5 z 5 hvězdiček Eva D. registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Super knížka. Nemohla jsem se odtrhnout a četla dlouho do noci. Za dva dny dočtená. Juknu i na další knihy od autorky. A k této se vrátím ráda.

    E-kniha, Fobos, 2020,

  • 4 z 5 hvězdiček Rebel Dixie registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Pomalý rozjezd, nicméně napínavá od začátku. Další již třetí super kniha.

    Kniha, Fobos, 2020, 9788075857354

  • 5 z 5 hvězdiček Blanka registrovaný uživatel

    Nádherná mysteriózní kniha!!! Každou stránku jsem hltala!!!!!

    Kniha, Fobos, 2020, 9788075857354

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika Vášová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Teda, tak tohle bylo velký dobrý! Duchařský příběh je napínavý hned od první stránky, ale je to tak příjemně strašidelný. Není to úplně děsivý horor, u kterého byste se hrůzou nemohli nadechnout, ale i tak je to dechberoucí počtení. Chování postav dává hlavu, zvraty jsem zase nečekala a byl to opravdu strhující příběh. Prostě naprostá spokojenost! Rozhodně se jedná o nejlepší autorčinu knížku!

    E-kniha, Fobos, 2020,

  • 5 z 5 hvězdiček Michaela Pfefferova registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tuto knihu jsem si koupila úplnou náhodou. Duchařských hororů mám už načteno hodně a už mě v nich nic nepřekvapí. Což o této knize říci nemohu. Snoubí se v ní nadpřirozeno s detektivní zápletkou. Od začátku mě hned vtáhla do děje a nutila mě číst stále dál. Většinou mi u knih vadí skoky v čase, ale tady se skvěle doplňuje přítomnost minulostí a prohlubuje děj. Tuto knihu vřele doporučuji

    Kniha, Fobos, 2020, 9788075857354

  • 3 z 5 hvězdiček Jana Forma, DiS registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    psano trochu jednoduse, zajimave rozuzleni, originalni cleneni na casti, trosicku melodrama, ale precteno s chuti, ovsem podruhe uz asi ne

    E-kniha, Fobos, 2020,

  • 5 z 5 hvězdiček Šárka Jungmannová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Skvělé napsané poutavé. Dobrá duchařina za mě top

    Kniha, Fobos, 2020, 9788075857354

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie Stulíková registrovaný uživatel

    Ze začátku se kniha čte hůře, je trochu nudná, ale pak se děj rozjede a nemůžete se od knihy odtrhnout, za mě parádní strašidelné čtení :)

    Kniha, Fobos, 2020, 9788075857354

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 399 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora