Piranesi Audiokniha (Mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Když žijete v labyrintu a společnost vám dělají němé sochy, začnete časem pochybovat o vlastní příčetnosti... Podivný Dům se stovkami síní, jehož základy omývají mořské vlny a pod jehož střechou plují mraky, představoval pro muže přezdívaného Piranesi celý svět, obývaný pouze mrtvými a Tím druhým. S příchodem nečekaných návštěvníků se ovšem… Přejít na celý popis

Agustina Bazterrica: Devatenáct pařátů a jeden temný pták Hororové povídky od autorky bestselleru Znamenitá mrtvola! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Když žijete v labyrintu a společnost vám dělají němé sochy, začnete časem pochybovat o vlastní příčetnosti... Podivný Dům se stovkami síní, jehož základy omývají mořské vlny a pod jehož střechou plují mraky, představoval pro muže přezdívaného Piranesi celý svět, obývaný pouze mrtvými a Tím druhým. S příchodem nečekaných návštěvníků se ovšem jednoho dne objeví množství palčivých otázek, týkajících se mimo jiné protagonistovy skutečné identity, pravé povahy jeho vztahu k Tomu druhému a v neposlední řadě možné existence dalších světů za hranicemi Domu. Piranesi tak začne skládat dohromady jednotlivé dostupné střípky informací, z nichž mnohé jsou ukryté v jeho vlastních denících – on si ovšem nepamatuje, že si je poznamenal! Nalézt kýžené odpovědi se však ukazuje být stejně těžké jako odejít z tohoto labyrintu... Originální fantastický příběh od autorky bestselleru Jonathan Strange a pan Norell doprovází hudba Vladivojny La Chii.

Sdílet 0

Nakladatel
OneHotBook
datum vydání
8.06.2021
Vazba
Mp3
jazyk
čeština
Délka
07:17:14

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 6 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Eliška Kubicová registrovaný uživatel

    Knihu poslouchám po několikáté. Je skvěle namluvená a je doprovázená zvuky a jednoduchou hudbou. Stojí za to si ji poslechnout.

    Audiokniha (mp3), OneHotBook , 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček Eliška Kubicová registrovaný uživatel

    Je to velmi chytře a citlivě napsaná kniha. Je krásná, záhadná, napínavá i smutná. Od první stránky mě fascinovala popisy prostorů i vyprávěním a pohledem na svět. Je v ní skvěle využitá deníková forma, aniž by příběh byl kdykoli nudný nebo zdlouhavý. Je to knížka, ke které se stále vracím - je v mnoha ohledech uklidňující a podněcuje k zamyšlení. Audiokniha je brilantně namluvená a doplněná zvuky a jednoduchým hudebním doprovodem. Mohu porovnat pouze s finskou verzí audiok. a ta nemá ani z poloviny tak výtečnou atmosféru a mluvené slovo, jako se to povedlo v České verzi.

    Audiokniha, OneHotBook , 2021, 8594169484051

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    Fabtasy v style N.Geimana ale ovela ovela lepsie.

    Kniha, Argo, 2021, 9788025734506

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 349 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora