Piranesi
Piranesi - Susanna Clarková Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

The spectacular new novel from the bestselling author of JONATHAN STRANGE & MR NORRELL, 'one of our greatest living authors' New York Magazine Piranesi lives in the House. Perhaps he always has. In his notebooks, day after day, he makes a clear and careful record of its wonders: the labyrinth of halls, the thousands upon thousands of statues,… Přejít na celý popis

Velký den hororu | První kniha Darcy Coates Duch domu Ashburnů ZDARMA Duch domu Ashburnů, první kniha milované Darcy Coates, se dočkala své audio verze. A abychom to společně pořádně oslavili můžete si ji poslechnout zcela zdarma! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

The spectacular new novel from the bestselling author of JONATHAN STRANGE & MR NORRELL, 'one of our greatest living authors' New York Magazine Piranesi lives in the House. Perhaps he always has. In his notebooks, day after day, he makes a clear and careful record of its wonders: the labyrinth of halls, the thousands upon thousands of statues, the tides that thunder up staircases, the clouds that move in slow procession through the upper halls. On Tuesdays and Fridays Piranesi sees his friend, the Other. At other times he brings tributes of food to the Dead. But mostly, he is alone. Messages begin to appear, scratched out in chalk on the pavements. There is someone new in the House. But who are they and what do they want? Are they a friend or do they bring destruction and madness as the Other claims? Lost texts must be found; secrets must be uncovered. The world that Piranesi thought he knew is becoming strange and dangerous. The Beauty of the House is immeasurable; its Kindness infinite.

Sdílet 0

Nakladatel
Bloomsbury
Rozměr
161 x 224 x 27
jazyk
angličtina
Počet stran
249
Vydání
1
isbn
978-1-5266-2242-6
Vazba
pevná vazba
datum vydání
21.09.2020
ean
9781526622426

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 6 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Eliška Kubicová registrovaný uživatel

    Knihu poslouchám po několikáté. Je skvěle namluvená a je doprovázená zvuky a jednoduchou hudbou. Stojí za to si ji poslechnout.

    Audiokniha (mp3), OneHotBook , 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček Eliška Kubicová registrovaný uživatel

    Je to velmi chytře a citlivě napsaná kniha. Je krásná, záhadná, napínavá i smutná. Od první stránky mě fascinovala popisy prostorů i vyprávěním a pohledem na svět. Je v ní skvěle využitá deníková forma, aniž by příběh byl kdykoli nudný nebo zdlouhavý. Je to knížka, ke které se stále vracím - je v mnoha ohledech uklidňující a podněcuje k zamyšlení. Audiokniha je brilantně namluvená a doplněná zvuky a jednoduchým hudebním doprovodem. Mohu porovnat pouze s finskou verzí audiok. a ta nemá ani z poloviny tak výtečnou atmosféru a mluvené slovo, jako se to povedlo v České verzi.

    Audiokniha, OneHotBook , 2021, 8594169484051

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    Fabtasy v style N.Geimana ale ovela ovela lepsie.

    Kniha, Argo, 2021, 9788025734506

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora