Lídři jedí poslední

Autor Simon Sinek Interpret Gustav Bubník

Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Jak vybuduji stabilní a a výkonný tým, ve kterém všichni usilují o dosažení společného cíle? Kde nepanuje cynismus a sobectví? Kde jsou si kolegové oporou? Simon Sinek, autor bestselleru Začněte s proč, studoval množství firem, v jejichž čele stojí lídři, kterým více než na sobě a na krátkodobých ziscích záleží na zaměstnancích. Své poznatky pak… Přejít na celý popis

Merit Niemeitz: Už nikdy tvá Mulberry Mansion je historická vila a zároveň projekt univerzitních studentů, kteří ji mají zrenovovat, aby zde mohli bydlet. Avery se na tuto novou část svého života moc těší, dokud tu nepotká svého ex... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Jak vybuduji stabilní a a výkonný tým, ve kterém všichni usilují o dosažení společného cíle? Kde nepanuje cynismus a sobectví? Kde jsou si kolegové oporou? Simon Sinek, autor bestselleru Začněte s proč, studoval množství firem, v jejichž čele stojí lídři, kterým více než na sobě a na krátkodobých ziscích záleží na zaměstnancích. Své poznatky pak zpracoval do nové knihy Lídři jedí poslední, kde se jimi můžete inspirovat i vy. Armáda má jasno: důstojníci jedí poslední! Co je v jídelně spíše symbolickým gestem, dostává na bitevním poli vážnější rozměr. Ti nejlepší lídři obětují vlastní pohodlí a bezpečí pro dobro těch, kterým velí. Budují ve své firmě důvěru, pocit jistoty a podporují spolupráci. Jejich zaměstnanci pak táhnou za jeden provaz a dokážou čelit vnějším výzvám. Firmy jsou stabilní a dlouhodobě úspěšné. Tento princip používá lidstvo od dob lovců a sběračů a Simon Sinek ukazuje, že platí stále, možná víc než kdy jindy. Simon Sinek (1973) Simon Sinek je britsko-americký autor, motivační řečník a marketingový konzultant. Je autorem světových bestsellerů: „Začněte s PROČ“, „Lídři jedí poslední“ a „Objevte své PROČ“. Sinek zformuloval a popularizoval koncept „zlatého kruhu“, v jehož středu stojí „proč" - vnitřní smysl existence nebo práce jednotlivce. Vzděláním je etnograf, a tak ho nepřestávají fascinovat lidé a organizace. Spolupracuje se společností Ernst&Young, jíž pomáhá měnit firemní kulturu, nebo s renomovanou RAND Corporation. Spolupracuje nebo spolupracoval i s dalšími firmami a organizacemi, mezi nimi figurují například Microsoft, Disney, Mars, KPMG, Pfizer nebo americká armáda. Gustav Bubník (1962) Gustav Bubník je český televizní herec a dabér, syn hokejisty Augustina Bubníka. Vystudoval pražskou konzervatoř, po dokončení studia prošel angažmá v několika divadlech, např. v Kolíně, na Kladně či v Městských divadlech pražských. Později pracoval jako divadelní producent. Jeho doménou se však staly televizní seriály. Nejprve Boříkovy lapálie a Pan Tau, Malý pitaval z velkého města, Slavné historky zbojnické, Doktor z vejminku, Bambinot, Území bílých králů, Co teď a co potom?.

Sdílet 0

Nakladatel
ProgresGuru
datum vydání
3.12.2018
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
10:37:11

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 12 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Pavel registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Rozhodně patří do povinné četby kohokoliv kdo chce vést lidi, při tom rád chodit do práce a vytvořit parádní lidské prostředí. Je suprově "ozdrojována", takže myšlenky se snadno dále větví na další knihy/studie/články.

    Kniha, Jan Melvil publishing, 2015, 9788087270899

  • 5 z 5 hvězdiček Lumír Šarman registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Neskutečně inspirativní kniha pro všechny, kteří hledají odpověď na otázky spojení s vedením - leadershipem v časech počátku 21. století, kdy staré vidění světa vycházející ze světa postaveného na výrobě a přístupu "drž hubu a krok, pokud nejsi šéf" ztrácí velmi rychle půdu pod nohama, Co to znamená vést druhé? Jak na to? Jak se liší jednotlivé generace na pracovišti. Simon Sinek napsal skvělou knihu.

    Kniha, Jan Melvil publishing, 2015, 9788087270899

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 199 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora