Když panda tančí Audiokniha (Mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Komedie o zármutku a tančících medvědech Danny Malooley to v životě nemá lehké. Před rokem při autonehodě ztratil milovanou ženu, jejich syn Will sotva vyvázl životem a od té doby nepromluvil ani slovo. Na krk Dannymu dýchá domácí kvůli dluhům na nájemném a v práci právě dostal padáka. O nekvalifikovaného otce samoživitele nemají zaměstnavatelé… Přejít na celý popis

Knížky od 4 Kč?! To je náš DOBRO.BLEŠÁK Náš online DORBO.BLEŠÁK plníme každý týden novými a zajímavými tituly, které za tyto ceny jinde nenajdete. Knížky od 4 Kč v našem DOBRO.BLEŠÁKU jsou ale jen omezený čas a brzy zmizí. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Komedie o zármutku a tančících medvědech Danny Malooley to v životě nemá lehké. Před rokem při autonehodě ztratil milovanou ženu, jejich syn Will sotva vyvázl životem a od té doby nepromluvil ani slovo. Na krk Dannymu dýchá domácí kvůli dluhům na nájemném a v práci právě dostal padáka. O nekvalifikovaného otce samoživitele nemají zaměstnavatelé zájem, takže Dannymu nezbývá než se pokusit získat potřebné peníze méně konvenčním způsobem. Začne se živit jako tančící panda v parku. Co na tom, že jeho vypelichaný kostým páchne zvratky, lidé si ho pletou s fretkou a tanec mu jde jako psovi pastva? Potom se však Dannymu začne blýskat na lepší časy, protože se dozví o soutěži talentů s pěkně tučnou odměnou. Snad se mu podaří přesvědčit tanečnici u tyče Krystal, aby si ho vzala do parády. Jenže datum soutěže se blíží a ukáže se, že Will přece jen mluví — jen si místo táty raději povídá se smradlavou pandou v parku. Podaří se Dannymu vyhrát peníze a získat zpět důvěru jediného syna, než mu zlotřilý domácí nechá zpřerážet kosti?

Sdílet 0

Nakladatel
Témbr
datum vydání
3.05.2022
Vazba
Mp3
jazyk
čeština
Délka
09:36:41
  • Zdeněk Gothard Zdeněk Gothard

    Příběh je v mnoha pasážích dojemný a těm citlivějším z vás možná nějaká ta slzička ukápne, ale zároveň je také velice příjemně humorný. Objevuje se v něm spousta sarkasmu, ironie a absurdity. Tyhle dva aspekty smutku a radosti jsou v knize tak dobře vyvážené, že ze čtení budete mít příjemný a uklidňující pocit.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.2 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Eva Francová registrovaný uživatel

    Vtipný i dojemný příběh o tom, že láska a tanec jsou silnější než smrt. Danny před rokem ztratil svou milovanou ženu a je sám na výchovu syna. Jejich vztah není zrovna ideální a do toho ještě přijde o práci. Rozhodne se, že si začne vydělávat jako tančící panda v parku. Vypadá to však, že to nebude tak jednoduché, jak si myslel. Tato knížka se ke mně dostala úplně náhodou a já tak od ní neměla žádná očekávání, i to možná napomohlo tomu, že jsem z knížky byla nadšená. Celý příběh má spád, nenechá Vás vydechnout a stále se tu něco děje. Od knížky jsem se nemohla odtrhnout, přečetla jsem ji za jeden den a klidně bych četla ještě dál. Ač je to smutný příběh, je psán s lehkostí a vtipem. Je to až neskutečné, jak smutné a nelehké věci, které mohou potkat každého z nás, autor zpracoval tak, že jsem se musela u čtení až nahlas smát. Přitom to nebylo nic neuctivého, ba naopak, byly v tom i emoce. Po dlouhé době knížka, která mě rozplakala a rozesmála zároveň. To se mi často nestává a jsem za to moc ráda. Ano, bylo tam pár přehnaných a nereálných věcí, ale zpracováno to bylo skvěle, že mi to vůbec nevadilo a já si čtení opravdu moc užila.

    Kniha, Host, 2021, 9788027507962

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 329 Kč Nápověda