Černí baroni Audiokniha (Mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Černí baroni Audiokniha (Mp3)

Součástí série: Černí baroni 1. díl z 14

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Legendární Černí baroni v podání Miroslava Donutila! Jedno z nejslavnějších děl českého humoru se konečně dočkalo velkolepé audio podoby. Nikdo jiný než Miroslav Donutil nemohl lépe oživit u mikrofonu postavy a postavičky vojáků a "lampasáků" kultovního Švandrlíkova románu. Často bývají Černí baroni označováni za úsměvnou knihu o neveselé době,… Přejít na celý popis

Sexuální výchova na 120 % Sex a vše o něm v nové manga sérii. Přečtení zvýší vaši empatii na 120 %! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Legendární Černí baroni v podání Miroslava Donutila! Jedno z nejslavnějších děl českého humoru se konečně dočkalo velkolepé audio podoby. Nikdo jiný než Miroslav Donutil nemohl lépe oživit u mikrofonu postavy a postavičky vojáků a "lampasáků" kultovního Švandrlíkova románu. Často bývají Černí baroni označováni za úsměvnou knihu o neveselé době, neboť připomínají smutně proslulé "pétépáky" a chmurnou dobu padesátých let. Přesto se kniha těší oblibě již několikáté čtenářské generace, a to hlavně díky vtipu, nadhledu a humornému líčení osudů vojína Kefalína, majora Terazkyho a dalších příslušníků pomocných vojenských jednotek Československé lidové armády. Zlidovělé hlášky a oblíbené postavy jsou nejlepším důkazem nadčasovosti této knihy. Miroslav Donutil vytvořil ve filmové adaptaci Černých baronů nezapomenutelnou postavu poručíka Troníka a jako herec má na svém kontě další komické role všemožných velitelů, důstojníků a mužů v zeleném. Jeho interpretace Černých baronů jepro posluchače pravým požitkem!

Sdílet 0

Nakladatel
Supraphon
datum vydání
6.09.2010
Vazba
Mp3
jazyk
čeština
Délka
04:25:01

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Aríka registrovaný uživatel

    Hledáte- li satiru v doslovném smyslu, tak Černí baroni jsou tím pravým. Příběh odehrávající se v padesátých letech u speciálních jednotek, tzv. "pétépáků." Charaktery jednotlivých postav jsou výborně a s nadsázkou vykresleny. Celá kniha je postavena na vtipných dialozích a situacích obyčejných dnů této PTP jednotky. I těžká úskalí této doby jsou popsány s nadsázkou i nadhledem. Kniha je velmi čtivá a okořeněná humorem, doporučuji.

    Kniha, Epocha, 2016, 9788075570239

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 269 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora