3x Hercule Poirot 4
3x Hercule Poirot 4 - Agatha Christie Nedostupné

Kniha

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

Slavný belgický detektiv řeší další trojici zapeklitých případů – tentokrát v románech Schůzka se smrtí (1938), Temný cypřiš (1940) a Zlo pod sluncem (1941). Ve Schůzce se smrtí se na pozadí růžových skal údolí Petry odehrává střet staré despotické ženy a jejích dětí, připoutaných k sobě vzájemnou nenávistí. Nakonec dojde k nevyhnutelnému: matka… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Jedna z nejočekávanějších knih roku a možná i desetiletí se řítí do našich knihkupectví! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Slavný belgický detektiv řeší další trojici zapeklitých případů – tentokrát v románech Schůzka se smrtí (1938), Temný cypřiš (1940) a Zlo pod sluncem (1941).

Ve Schůzce se smrtí se na pozadí růžových skal údolí Petry odehrává střet staré despotické ženy a jejích dětí, připoutaných k sobě vzájemnou nenávistí. Nakonec dojde k nevyhnutelnému: matka tragicky skoná. Přirozeně, nebo rukou vraha? Její potomci měli tisíc a jeden důvod přát si matčinu smrt. Ani náhodní spolucestující nejsou bez podezření. Hercule Poirot nemá lehkou situaci: do čtyřiadvaceti hodin musí dát policii rozluštění…

Detektivku Temný cypřiš otevírá nečekané úmrtí bohaté paní Welmanové. O dědičce jejího majetku nebylo zdánlivě pochybností, vždyť neměla bližší příbuzné než půvabnou neteř Elinor. Skutečně však nechtěla odkázat své jmění nikomu jinému? Další smrt vyvolá další pochyby a Elinor je nakonec obviněna z vraždy. Jen jediný člověk nevěří v její vinu a povolá Poirota. Zkušený detektiv zvolí zvláštní metodu. Tentokrát mu není vodítkem pravda, ale lež.

Zlo pod sluncem se odehrává na tichém ostrůvku na pobřeží Lamanšského průlivu mezi vyznavači letní dovolené. Společnost se tu sešla pestrá, pozornost ovšem budí zejména přítomnost elegantního a trochu podivínského muže – Hercula Poirota. Ten se marně snaží ostatní přesvědčit, že se přijel „pouze“ rekreovat. Poklidné dny sladkého nicnedělání však nenávratně změní vražda krásné, provokativní, milované i nenáviděné Arleny Marshallové.

Sdílet 0

Nakladatel
Knižní klub
Vydání
1
jazyk
čeština
Počet stran
584
datum vydání
1.04.2018
isbn
978-80-242-6033-4
Vazba
Pevná s přebalem lesklá
datum dotisku
8.12.2020
ean
9788024260334
  • Hana Wielgusová Hana Wielgusová

    Ve třech povídkách Schůzka se smrtí, Temný cypřiš a Zlo pod sluncem, které dohromady tvoří 584 stran, se spolu s belgickým detektivem a jemu vlastním pedantstvím, neskromností, špatnou angličtinou, ale především genialitou, ponoříme do řešení dalších zapeklitých případů. Podíváme se do Ammanu, ocitneme se u Lamanšského průlivu a také samozřejmě chvíli pobudeme ve staré dobré Anglii. Agatha Christie tam všude byla a úžasně popsaná atmosféra těchto prostředí nás o tom, ani o jejím avanturismu, nenechá pochybovat.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 5.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Lota Mihulková registrovaný uživatel

    Knížka je příjemné čtení. Je taková dost odpočinková po práci a škole.

    Kniha, Knižní klub, 2018, 9788024260334

  • 5 z 5 hvězdiček D. registrovaný uživatel

    Zatím poslední kniha v edici 3x Hercule Poirot, která byla vydána. Moc se mi líbí hlavně poslední příběh - Zlo pod sluncem, ale všechny jsou dobré.

    Kniha, Knižní klub, 2018, 9788024260334

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora