Oheň probuzení

Autor Anthony Ryan

Kniha ( pevná vazba )

Žijme lagom - Inspirujte se švédským životním stylem

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 9 Kč dárek zdarma v hodnotě 329 Kč

Žijme lagom - Inspirujte se švédským životním stylem

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

První díl nové série Draconis Memoria od autora bestsellerové trilogie Stín krkavce. V rozlehlých oblastech ovládaných Kovolodním obchodním syndikátem neexistuje cennější surovina než krev draggů. Po vykrvení v zajetí chovaných či v přírodě ulovených Červených, Zelených, Modrých a Černých draggů lze vydestilovat elixíry, které obdarují závratnými… Přejít na celý popis

Filip Rožek: Gump: Jsme dvojka Gump se vrací v příběhu psí pravdy, naděje a lásky. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

První díl nové série Draconis Memoria od autora bestsellerové trilogie Stín krkavce. V rozlehlých oblastech ovládaných Kovolodním obchodním syndikátem neexistuje cennější surovina než krev draggů. Po vykrvení v zajetí chovaných či v přírodě ulovených Červených, Zelených, Modrých a Černých draggů lze vydestilovat elixíry, které obdarují závratnými schopnostmi nepočetnou skupinku mužů a žen známých jako Krvožehnaní. Málokdo však ví, že jednotlivé rody draggů chřadnou. Jejich krve se nedostává a válka s Korvantinskou říší se blíží. Poslední naděje Syndikátu se upírají k nejasným zvěstem o existenci dalšího druhu dragga — mnohem mocnějšího, než jsou ostatní — a k hrstce vyvolených, kteří se ho nyní musejí pokusit najít. V příběhu se postupně prolínají osudy tří hlavních hrdinů. Claydon Torcreek, zlodějíček a neregistrovaný Krvožehnaný, se nedobrovolně ocitá ve službě Syndikátu a je vyslán pátrat v neprobádaných pustinách po legendárním tvorovi. Lizanne Lethridgová, prvotřídní agentka a nájemná vražedkyně, riskuje život na výzvědné misi do srdce nepřátelského území. A Corrick Hilemore, podporučík na Kovolodním křižníku, po bitvě s piráty a následně s korvantinskou flotilou dopluje až na kraj světa a do nebezpečí mnohem většího, než mohl tušit. Všichni tři musejí svést neúprosný boj, aby odrazili nástup zničující války, nebo jí padli za oběť.

Sdílet 0

série
Draconis Memoria 1. díl z 3
Další ze série
1. Oheň probuzení (Defekt)
2. Legie plamenů
3. Říše popela
kategorie
Knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Fantasy » Světová fantasy
Témata
Londýn fantasy draci magie
Nakladatel
Host
Rozměr
0x0mm
datum dotisku
18.06.2018
ean
9788075771759
Počet stran
656
Vydání
první
jazyk
čeština
Vazba
pevná vazba
datum vydání
1.01.2018
isbn
978-80-7577-175-9

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.9 z 5 32 hodnocení čtenářů

27× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Petr registrovaný uživatel

    jesnoduse jednim dechem

    Kniha, Host, 2018, 9788075771759

  • 5 z 5 hvězdiček Shira009 Uživatel aplikace KDčko

    Úžasná a zároveň nezvyklá kombinace steampunku, fantasy a sci-fi. Anthony Ryan s pevnou mistrovskou rukou propojuje nejrůznější prvky fantasy a vytváří nejen živý, ale i fascinující svět plný magie, draků a tajemství. Kniha je rozdělená do tří pohledů, přičemž všechny dějové linie skvěle fungují. Autorův styl je sugestivní, poutavý, přitahuje pozornost a udržuje napětí a zájem od první kapitoly do poslední. Příběh poskytuje dostatek akce, dramatických zvratů i emocionálních momentů. Je plný politických intrik a strategických manipulací. Ryan se nebojí zkoumat témata jako moc, věrnost a morální rozhodnutí, což bezpochyby dodává na komplexnosti a atraktivitě. Oheň probuzení je skvělá volba pro všechny fanoušky epických fantasy, kde dominují silné postavy a morální dilemata.

    Kniha, Host, 2018, 9788075771759

  • 5 z 5 hvězdiček Martin Práde registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Skvele propojene dejove linie... skvele napsano.... doporucuji.

    Kniha, Host, 2019, 9788075777782

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Hušková registrovaný uživatel

    Kniha přečtena jedním dechem. Moc hezká série. Doporučuji.

    Kniha, Host, 2018, 9788075771759

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Hušková registrovaný uživatel

    Knihu jsem přečetla jedním dechem. Autor píše moc hezky a knihy se hezky čtou.

    Kniha, Host, 2019, 9788075777782

  • 5 z 5 hvězdiček Petra Blahoutová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Naprosto úžasné čtení! Ze začátku jsem sice měla problém s tloušťkou, ale po přečtení pár stran mě kniha do sebe vtáhla a pustila až na konci. Už se nemůžu dočkat, až budu mít v rukou druhý díl.

    Kniha, Host, 2018, 9788075771759

  • 5 z 5 hvězdiček Petr Žižka registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    pokud jste četli předchozí díla spisovatele tak nejni nad čím vahat prostě pořad bomba . A ty co autora neznají tak si ho zamilují

    Kniha, Host, 2018, 9788075771759

  • 5 z 5 hvězdiček Patrik Polívka registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Velmi dobré čtení!

    E-kniha, Host, 2018,

  • 4 z 5 hvězdiček Richard registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Ke knize jsem se dostal náhodou a četl ji jako e-knihu. Na úvod pak musím říct, že kdo zpracovával překlad by zasloužil pár facek. Téměř každou kapitolu jsem se pozastavoval nad nějakou chybou nebo divným slovem (možná že v papírové verzi to tak není). Co se ale knihy samotné týče, můžu jen doporučit. Nečekejte velkolepé dílo s hlubším smyslem, tohle je akční jízda od začátku do konce a přesně tak se to i čte. Děj často skáče časem, jak se autor vyhýbá méně záživným pasážím, aby je pak později zpětně okomentoval a popravdě právě tady pro mě tkvěje hlavní kámen úrazu, protože nejednou bych býval byl vděčný za nějaký ten "nudný" worldbuilding navíc. Ale věřím, že ne každý na to bude pohlížet stejně, je to prostě styl autora a je třeba si na něj zvyknout. Tak nebo onak, je to skvělá úvodní kniha slušné ságy a nebudete její koupí litovat.

    E-kniha, Host, 2018,

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie L. registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Ačkoliv toto není můj obvyklý žánr, díky kladným recenzím, dobré ceně a hlavně mnoha stránek jsem to riskla a knihu zakoupila. Koupě určitě nelituji, Claye jsem si ihned zamilovala. Co se týče psaní je pravda, že mi chvilku trvalo si na tento styl zvyknout. Po pár stránkách vás děj vtáhne do sebe, takže si zvyknete jak na styl psaní tak i na dobu v které je celá kniha popsána. Draci jsou úchvatní a postavy sympatické. Doporučuji, nebudete litovat a já se jdu začíst do druhého dílu :-)

    Kniha, Host, 2019, 9788075777782

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 429 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora