Zpocená záda
Zpocená záda - Sára Saudková Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Drž mě, když padám

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Drž mě, když padám

Strhující příběh čerstvého čtyřicátníka, dobře situovaného právníka Davida, který žije pro svou rodinu a práci a vede zdánlivě šťastný a spořádaný život. Pod taktovkou své ženy probíhají jeho dny bez sebemenšího překvapení, vše je naplánované, idylické a úspěšné. David si neochotně uvědomuje, že rezignoval na jakékoliv dobrodružství a cokoliv… Přejít na celý popis

Edgar Allan Poe: Pád domu Usherů a jiné povídky Edgar Allan Poe je hororová klasika, která právě vyšla ve vydání s krásnou ořízkou, které ozdobí knihovnu každého fanouška tohoto žánru! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Strhující příběh čerstvého čtyřicátníka, dobře situovaného právníka Davida, který žije pro svou rodinu a práci a vede zdánlivě šťastný a spořádaný život. Pod taktovkou své ženy probíhají jeho dny bez sebemenšího překvapení, vše je naplánované, idylické a úspěšné. David si neochotně uvědomuje, že rezignoval na jakékoliv dobrodružství a cokoliv nečekaného. Do cesty mu vstoupí záhadná žena, která se stává jeho vstupenkou do doposud neznámého světa volnosti, prostopášnosti a sexuálního osvobození. Všechno se mu rozpadá pod nohama a on se řítí do katastrofy, ale cítí, že žije naplno. David se musí rozhodnout, zda chce ztratit svůj spolehlivý, jednotvárný a pohodlný život a přijít o všechno, co léta budoval a na co si zvykl, výměnou za nejisté štěstí. V sázce je hodně a on není žádný hrdina. Kniha je psána z pohledu muže, ačkoliv ji píše žena. Je tedy velmi otevřená, přímočará až neslušná, protože takový svět mužů je.

Sdílet 0

Nakladatel
Knižní klub
Rozměr
145 x 218 x 27
datum dotisku
4.05.2017
ean
9788024257877
Počet stran
376
Vydání
1
jazyk
čeština
Vazba
pevná vazba
datum vydání
1.05.2017
isbn
978-80-242-5787-7
  • Jitka Kadlecová Jitka Kadlecová

    Zpocená záda ukazují svět mužů takový jaký je. Jednoduchý, přímočarý, nemravný. Emocemi přímo nehýří, bez citů však taky úplně není. A občas, stejně jako zpocený záda, pěkně smrdí. Pokud hledáte nějaké lechtivé letní čtení, zkuste tuto knížku. Určitě se dobře pobavíte a třeba vám tento ženský pohled do mužského světa otevře oči.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 9 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 1 z 5 hvězdiček zdazilek registrovaný uživatel

    Mě kniha nebavila. Vždy jsem přečetla pár stránek a musela odložit. Asi mi nesedl styl psaní autorky. Taky mi nesedl děj pro mě byl nezáživný a takový nemastný neslaný.

    Kniha, Knižní klub, 2017, 9788024257877

  • 2 z 5 hvězdiček registrovaný uživatel

    Kniha velmi otevřená, přímočará, snad i neslušná, odvážná jako sama autorka. Četla se mi dobře, bavila jsem se a byla hodně zvědavá, jak to nakonec hlavní hrdina David všechno zvládne.

    Kniha, Knižní klub, 2017, 9788024257877

  • 4 z 5 hvězdiček Erika registrovaný uživatel

    Knizka sedla tomu co dnes prozivam. Ano, je prima az vulgarni, ale libi se mi, ze Sara Saudkova popisuje veci tak jak jsou, navic s britskou ironii a velice vystiznymi slovnymi spojenimi. Jeji popis jednoho "soukromeho financniho poradce, svetaka a hochstaplera, ktereho nikdo neznal, ale on znal vsechno a vsude byl alespon dvakrat. A nejspis i v p****i, akorat tam zapomel zustat " mne jiz bude v myslenkach doprovazet, pokud na neco podobneho narazim. A urcite mi pomuze tu situaci zvladnout s humorem, stejne tak jako kdyz spulim pusu diky Meryl Streep v Dablovi co nosi Pradu. Doporucuji !

    Kniha, Knižní klub, 2017, 9788024257877

  • 5 z 5 hvězdiček PETRA registrovaný uživatel

    Četla se mi dobře, tak jak to v životě chodí.

    E-kniha, Knižní klub, 2017,

  • 5 z 5 hvězdiček vladimira Vanous registrovaný uživatel

    Super!

    Kniha, Knižní klub, 2017, 9788024257877

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora