4.8 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
‘Sharing food is one of the purest human acts' Food has always been an integral part of Stanley Tucci’s life: from stracciatella soup served in the shadow of the Pantheon, to marinara sauce cooked between scene rehearsals and costume fittings, to home-made pizza eaten with his children before bedtime. Now, in What I Ate In One Year Tucci… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Bestseller Adam Dolník: Svět elitního vyjednavače
-
My Roman Year
-
Promise Me, Dad : The heartbreaking story of Joe Biden´s most difficult year
-
Churchill
-
Beyond the Story: 10-Year Record of BTS
-
Bestseller Andulka Andula - Veselé příběhy na dobrou noc
-
Life in the Garden
-
No Name in the Street
-
Bestseller Gazely
-
Straight From the Heart
-
Pageboy: A Memoir
-
Unleashed
-
The Queen
-
A Death in Malta
-
American Barber in Prague
-
Quentin Tarantino
-
Book of Lives
-
Last Rites
-
Stars, Cars and Crystal Meth
-
Madly, Deeply
-
Václav Havel - The Power of the Powerless in the 20th Century
-
The Palace Papers
-
Diddly Squat: Pigs Might Fly
-
Revenge, Meghan, Harry and the war between the Windsors
‘Sharing food is one of the purest human acts'
Food has always been an integral part of Stanley Tucci’s life: from stracciatella soup served in the shadow of the Pantheon, to marinara sauce cooked between scene rehearsals and costume fittings, to home-made pizza eaten with his children before bedtime. Now, in What I Ate In One Year Tucci records twelve months of eating, in restaurants, kitchens, film sets, press junkets, at home and abroad, with friends, with family, with strangers, and occasionally just by himself. Ranging from the mouth-wateringly memorable, to the comfortingly domestic, to the infuriatingly inedible, the meals memorialised in this diary are a prism for him to reflect on the ways his life, and his family, are constantly evolving.
Through food he marks - and mourns - the passing of time, the loss of loved ones, and steels himself for what is to come. Whether it’s duck a l’orange eaten with fellow actors and cooked by singing Carmelite nuns, steaks barbequed at a gathering with friends, or meatballs made by his mother and son and shared at the table with three generations of his family, these meals give shape and add emotional richness to his days.
- Nakladatel
- Penguin
- Rozměr
- 141 x 223 x 33
- datum vydání
- 10.10.2024
- ean
- 9780241683132
- Počet stran
- 368
- Hmotnost
- 470 g
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-0-241-68313-2
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Triumf pro českou fantastiku: Legie je Knihou roku Lidových novin
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
AOMU: česká aromaterapie, která zpříjemní čtení i každý den
-
Těchto 5 knih potěší každého fanouška napínavých příběhů | Vánoce voní knihou
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE