Vědma - Tajemství nesmrtelného Nicolase Flamela
Vědma - Tajemství nesmrtelného Nicolase Flamela - Michael Scott Nedostupné

Vědma - Tajemství nesmrtelného Nicolase Flamela

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Hrdinou prvního dílu šestidílného příběhu Tajemství nesmrtelného alchymisty Nicolase Flamela byl sám alchymista, ve druhém dílu se více zviditelnil John Dee, další nesmrtelný, o kterém se můžete dočíst i v seriózních vědeckých spisech. Nyní, ve třetím dílu, patří obdiv alchymistově ženě, která má schopnosti, které jí oba jmenovaní muži mohou jen… Přejít na celý popis

Knížky od 4 Kč?! To je náš DOBRO.BLEŠÁK Náš online DORBO.BLEŠÁK plníme každý týden novými a zajímavými tituly, které za tyto ceny jinde nenajdete. Knížky od 4 Kč v našem DOBRO.BLEŠÁKU jsou ale jen omezený čas a brzy zmizí. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Hrdinou prvního dílu šestidílného příběhu Tajemství nesmrtelného alchymisty Nicolase Flamela byl sám alchymista, ve druhém dílu se více zviditelnil John Dee, další nesmrtelný, o kterém se můžete dočíst i v seriózních vědeckých spisech. Nyní, ve třetím dílu, patří obdiv alchymistově ženě, která má schopnosti, které jí oba jmenovaní muži mohou jen závidět. Madame Perenella Flamelová je opravdu výjimečná. Ti, co již s dvojčaty prožili první dva díly, ale i ti, kteří tento příběh teprve objevili, se mohou těšit na setkání s novými, ale i již známými nesmrtelnými hrdiny. Není nouze o bitvy a dobrodružství, které doprovázejí velké úsilí o záchranu lidstva. Více však ani prozradit nesmíme, snad jen skutečnost, že i pátý den našich známých protagonistů je velmi rušný.

Sdílet 0

Nakladatel
Knižní klub
Rozměr
157 x 217 x 42
datum dotisku
24.01.2020
ean
9788024243320
Počet stran
504
Vydání
2
jazyk
čeština
Vazba
pevná vazba
datum vydání
1.02.2014
isbn
978-80-242-4332-0

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.2 z 5 11 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 4 z 5 hvězdiček registrovaný uživatel

    Třetí díl série o alchymistovi. Příběh graduje a nadále se tam objevují nepřízně osudu, kdy už to vypadá, že dvojčata z legendy nebudou mít vůbec žádnou šanci proti zlému Dee, který se neúnavně snaží získat zbylé stránky kodexu. Také tomu nepřispívá fakt, že Flamel stárne každou minutu, Penelope je stále na Alkatrazu se zlou Sfingou. Jedinou nadějí je naučit dvojčata dalšímu živlu - to ale není lehké, jelikož učitel vody není při všech smyslech.

    Kniha, Knižní klub, 2014, 9788024243320

  • 4 z 5 hvězdiček AH registrovaný uživatel

    Třetí díl rozhodně neztrácí nic, co měly předchozí díly. Výborně napsané, skvěle vykreslené postavy.

    Kniha, Knižní klub, 2014, 9788024243320

  • 4 z 5 hvězdiček Nela ( IG: Copata.knihomolka) registrovaný uživatel

    řetí díl byl opět napínavý a o zvraty nebyla nouze. Autor se stále drží své nastavené laťky a svižným tempem pokračuje ve vyprávění dál. Ani z této knihy nemám pocit, že by příběh upadal, ba naopak. Čím dál více se těším na další zvraty, které autor pro čtenáře nachystal. A ve své mysli si tvořím potencionální konce podle toho, co se mi zrovna z další části příběhu podařilo zjistit. Mimo zvraty se do příběhu dostávají také nové postavy z historie, bájí a mytologií, které mě baví. Vím, že se možná opakuji, ale opravdu se mi ten nápad moc líbí. To propojení minulosti a současnosti skrze jejich nesmrtelnost mi stále připadá neuvěřitelně promyšlené. Co je zde, ale trochu zvláštní je, že se všechny tyto mocné bytosti dají porazit tak snadnými triky a kouzly, na které není třeba mnoho aurické energie. Ze začátku mi to bylo sympatické, ale postupem času už je příliš nereálné a příliš snadné. Vývoj dvojčat je zajímavý. Sofie jakoby se zasekla ve svých úvahách a prostě přijme vše, co jí spadne pod nohy. Stěžuje si vlastně jen v přítomnosti bratra, jinak z ní mám neslaný a nemastný pocit. Oproti tomu Josh je místy výbušný, arogantní, nesympatický, ale vývoj jeho postavy je zajímavý a v dalších dílech to s ním pravděpodobně nebude vůbec snadné. Vypadá to tedy na mnoho zvratů z jeho strany. Nicméně se ve Vědmě začalo objevovat mnoho chyb a překlepů. Některé věty jsou postaveny naprosto nesmyslně a postrádají základní strukturu. Za což autor nemůže, pravděpodobně je to chyba v překladu a následné korekci, nicméně to kazí dojem z četby. Upřímně doufám, že se to v dalších dílech nebude opakovat a nebude to shazovat čtenářský zážitek. Z tohoto důvodu ubírám hvězdičku ze svého obvyklého hodnocení a dávám jen 4/5.

    Kniha, Knižní klub, 2014, 9788024243320

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora