Vaří Jiří Štift
Vaří Jiří Štift - Jiří Štift Nedostupné

Kniha

    • Produkt je nedostupný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

"Myslím si, že je strašně důležité, když svou práci děláte dobře a poctivě. To se vám vždycky vrátí." Vždyť tenhle chlapík je Jirka Štift z televizní show "Master Chef", řekne pomalu každý, když uvidí obálku této kuchařky. A my nyní navíc můžeme vařit s ním! Skvělý kuchař, člověk, který miluje život, jeho dobrodružství a má své sny. Jeden si už… Přejít na celý popis

Lynn Painter: Lepší než ve filmu Beznadějná romantička Liz je ochotná udělat cokoliv, aby získala svého vysněného prince na bílém koni. I kdyby to znamenalo spřátelit se s Wesem, klukem ze sousedství, který jí už od dětství dokazuje, že je prvotřídní osinou v zadku.. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

"Myslím si, že je strašně důležité, když svou práci děláte dobře a poctivě. To se vám vždycky vrátí."
Vždyť tenhle chlapík je Jirka Štift z televizní show "Master Chef", řekne pomalu každý, když uvidí obálku této kuchařky. A my nyní navíc můžeme vařit s ním!
Skvělý kuchař, člověk, který miluje život, jeho dobrodružství a má své sny. Jeden si už splnil. Na tři sta metrů dlouhé lodi Queen Elizabeth II obeplul svět a také chodil po tržištích a restauracích, aby poznal nové suroviny a jídla. Vystudoval tak školu k nezaplacení.
"Přestanete-li snít, jste mrtví. Pořád musíte mít cíl, kterého chcete dosáhnout," svěří se.
A Jirka má všeobecně rád dobrou kuchyni, a proto si plní také svůj každodenní sen - dobře vařit pro lidi.
"Každý den nemáte chuť na stejné jídlo, a pak strava by měla být pestrá. Mám rád pořádně uvařené jídlo, českou kuchyni i evropské vaření. Od doby, kdy jsem nastoupil do ‚Mandarinu', čím dál více pronikám do asijské kuchyně, takže mám ve stále větší oblibě asijské vaření. Šíře produktů, s nimiž Asiaté pracují, koření, bylinky, je nevyčerpatelná. V Asii je to o rychlosti vaření, čerstvosti produktů, a hlavně o dovednosti naučit se kombinovat koření a bylinky."
Doménou Jiřího Štifta, šéfkuchaře hotelu Mandarin Prague Oriental, je právě asijská kuchyně, která má tisíce barevných, chuťově výrazných, neobvyklých, neznámých, dráždivých podob. V Asii byl na gastronomických a degustačních výletech nesčetněkrát, což je ideální příležitost, aby nám v nové kuchařské knize srozumitelně přiblížil mnohotvárnou asijskou kuchyni tak, abychom si ji mohli v klidu a pohodě připravit a naservírovat doma.
Prostě nyní s námi vaří a dobrou chuť přeje
Mistr Chef Jiří Štift!

Sdílet 0

kategorie
Knihy » Kuchařky » Osobnosti vaří
Nakladatel
Barrister & Principal
ean
9788087685099
jazyk
čeština
isbn
978-80-87685-09-9

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda