Stříbrná labuť

Autor Amo Jones

Stříbrná labuť - Amo Jones Nedostupné

Kniha

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dědictví špionů

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Dědictví špionů

Madison Montgomeryová pochází z bohaté a vlivné rodiny, když ale její matka spáchá ten nejhorší zločin, Madison musí žít po zbytek svých dní s pošpiněným jménem. Doufá, že na soukromé Akademii Riverside v Hamptons začne s čistým štítem. Jenže nepočítala s desítkou drsných hochů, kteří škole vládnou. Když Madison… Přejít na celý popis

Merit Niemeitz: Už nikdy tvá Mulberry Mansion je historická vila a zároveň projekt univerzitních studentů, kteří ji mají zrenovovat, aby zde mohli bydlet. Avery se na tuto novou část svého života moc těší, dokud tu nepotká svého ex... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Madison Montgomeryová pochází z bohaté a vlivné rodiny, když ale její matka spáchá ten nejhorší zločin, Madison musí žít po zbytek svých dní s pošpiněným jménem. Doufá, že na soukromé Akademii Riverside v Hamptons začne s čistým štítem. Jenže nepočítala s desítkou drsných hochů, kteří škole vládnou. Když Madison upoutá pozornost jejich vůdce Bishopa Hayese, odkryje se jí zcela nový svět, o němž neměla sebemenší tušení. Svět, který začíná a končí u Elitního klubu králů, jí převrátí život naruby. Zaplavují ji tajemství a odhalují se rodinné lži. Ani sama Madison neví, co je vlastně zač.

Sdílet 0

série
Elitní klub králů 1. díl z 8
Další ze série
1. Stříbrná labuť - Elitní klub králů
2. Polámaná loutka
3. Šepot mrtvých
4. Malum
5. Malum
kategorie
Knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Romány pro ženy
Témata
erotika young adult násilí
Nakladatel
Baronet
Rozměr
130 x 200 x 28
jazyk
čeština
Počet stran
288
datum vydání
1.03.2018
isbn
978-80-269-0811-1
Vazba
Pevná s přebalem lesklá
datum dotisku
15.11.2021
ean
9788026908111

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 49 hodnocení čtenářů

31× 5 hvězdiček 10× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 3 z 5 hvězdiček Shira009 registrovaný uživatel

    Stříbrná labuť je mystický romantický příběh, který se snaží spojit prvky temnoty a vášně v třaskavý koktejl plný erotiky. Hned na začátek chci zdůraznit, že knihy od Amo jsou pro mě guilty pleasure, po kterých sáhnu, když potřebuji nějakou oddechovku a tak je k nim potřeba přistupovat. Pokud tedy hledáte pouze čistou romantiku, něžné city a lásku co hory přenáší, knize se velkým obloukem vyhněte. Autorka vystavila neskutečně propletený příběh s neuchopitelným dějem plným erotiky, násilí, absurdit a kontroverze, který se bezesporu vymyká standardům dnešních dark romance knih. I přesto, že je Stříbrná labuť vysoce návyková záležitost, nelze si nevšimnout velkého množství nelogičností, které se v ději objevují. Příběh sám o sobě je překombinovaný a nepřehledný (přesně ve stylu Amo Jones). Čtenář často přeskakuje z minulosti do přítomnosti a to může někomu připadat rušící. Já osobně jsem měla největší problém s postavami, které působí povrchně a nerozvinutě. Vztah mezi hlavními protagonisty je toxický, obsahující až příliš fyzického násilí. Když jsem četla knihu poprvé, již zmíněná toxicita mi vadila. Nicméně pokud máte od Amo Jones něco načteno zjistíte, že toxické vztahy, zlomené charaktery a tvrdý sex jsou prvky, které autorku charakterizují. Pokud tedy máte rádi temnou romantiku s neuchopitelným dějem, přeskakování od jednoho k druhému a nevadí vám toxické vztahy, budete dozajista odměněni zajímavým čtenářským počinem. Avšak pokud patříte mezi čtenáře, kteří preferují soudržný příběh s věrohodnými postavami, knize se velkým obloukem vyhněte.

    Kniha, Baronet, 2018, 9788026908111

  • 2 z 5 hvězdiček Marie Venská registrovaný uživatel

    Jednu hvězdu dávám za obálku a druhou za napínavý děj, ale jinak je to úplná slátanina. Hlavní hrdinka snad myslí zadkem ale ne mozkem jelikož její myšlenkové pochody se nedají jinak vysvětlit. Když jsem to četla tak jsem si skoro u každé druhé stránky říkala to jako vážně ?

    Kniha, Baronet, 2018, 9788026908111

  • 1 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    Myslela som si, že podla recenzii to bude super séria. Ale bohužial.... Námet knihy je fajn, ale akým to bolo podané je príšerné. Prišlo mi to bez ladu a skladu, neskutočne divné scény, kde by sa človek zachoval úplne inak (keby mňa niekto prepadne, škrtí, neskončilo by to tak, že by som sa s dotyčným vyspala). Ešte som si nikdy nekládla otázku - ako je možné, že niekto takúto somarinu vôbec vydal, ale u tejto knihy som si ju kládla niekolkokrát. Čítala som všelijaké slabé knihy, ale toto mi prišlo ako od 12 ročného pubertiaka, ktorý nepremýšla nad tým čo píše. Stráca času...

    Kniha, Baronet, 2018, 9788026908111

  • 3 z 5 hvězdiček Martina registrovaný uživatel

    Tohle bylo naprosto šílený! Moje první dark romance a pocity mám všude možně. Člověk by si podle obálky myslel, že to bude nějaký cute příběh, ale jsme velice na omylu! Kniha má čtivost, takže budete mít problém ji odložit. Styl psaní je takový mehh. Není to ani skvělý a ani příšerný, takže něco mezi tím. Kniha je prosákla jedním velkým tajemstvím a mně z toho šla hlava kolem. A jestli si myslíte, že na konci dostanete nějaké odpovědi, tak se šeredně pletete. Samozřejmě vám nějaké věci docvaknou, ale stejně je půlka věcí skrytá. Madison byla celkem fajn. Občas se chovala mimo, ale vzhledem k tomu, že jsou postavy ještě puberťáci, tak se to dá čekat. Nate mi sedl hned na začátku, ale to co pak prováděl, lol, fakt jsem z té knihy vyřízená. Bishop je kretén, co víc dodat? Jsem zvědavá, jak se bude chovat v dalších dílech (stopro stejně :Dd).. Ale trochu mi k srdci přirostl. Tillie a Tatum jsou fajn. Tatum se občas chovala debilně, hlavně k Tillie, takže jsem na ní zvědavá. Ostatní klučicí postavy tu nebudu vyjmenovávat, protože bych to psala ještě tak hodinu.. :Dd Když to shrnu, tak to nebylo kdo ví jak skvělý, ale fakt jsem si to užila a ten konec mě totálně rozsekal. Není to kniha pro všechny, takže úplně chápu negativní recenze!! Já se jdu každopádně pustit do dalšího dílu, protože jsem jako na jehlách. Než se do knihy ale pustíte, tak se podívejte na TW!! Určitě bych knihu doporučila pro 17/18+, je tu poměrně dost sexuálních scén a určité scény nemusí být všem příjemné!!

    Kniha, Baronet, 2018, 9788026908111

  • 5 z 5 hvězdiček Simona Balážová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha byla tak zvrácená, že se mi kroutily prsty na nohou. Ale božím způsobem. Děj mě pohltil do sebe, tolik tajemství v jedné knize, že jsem si musela hned koupit pokračování. Madison, jako hlavní postava, se mi hned zamluvila první stránkou, co se týče těch nejhlavnějších kluků: Bishop byl sám o sobě dokonalý, ale Nate se mi dostal ke srdci víc. Celou zvrácenou partu elitních králů bych chtěla ve svým životě taky. Doporučuji, ale ne všem se podle mě tenhle typ knih bude líbit.

    Kniha, Baronet, 2018, 9788026908111

  • 5 z 5 hvězdiček Monika Mašková registrovaný uživatel

    Tuhle sérii jsem se rozhodla přečíst celkem nedávno. Bohužel jsem narazila na fakt, že první 3 díly se v knihkupectvích nedá sehnat. Takže začal hon na knihy po antikvariátech a bazarech. A teď po přečtení prozatím 5 dílů, že to bylo dobré rozhodnutí a stálo to za ty nervy! Už teď jsem si jistá, že knihy vezmu určitě ještě do ruky a ráda si to přečtu podruhé. Příběh je celkově fakt skvělej a v každém díle se to rozplétá víc a víc. Postavy nelze nemilovat.

    Kniha, Baronet, 2018, 9788026908111

  • 5 z 5 hvězdiček sanny_book_photo registrovaný uživatel

    Počuli ste už o sérií Elitní klub králu? Ja mám za sebou prvú časť tejto série a poviem vám, za mňa genialita! Toto si môže dovoliť napísať jedine @thatcrazykiwiauthor ! Milujem to kam to smeruje a žeriem to, čo to zahŕňa.

    Kniha, Baronet, 2018, 9788026908111

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Vondrová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Celá série je úžasná! Děje jsou někdy občas šíleně, ale to mi nevadilo v tom se úplně ponořit do děje a zamilovat si ho.

    Kniha, Baronet, 2018, 9788026908111

  • 5 z 5 hvězdiček Míša registrovaný uživatel

    Celá série přečtena jedním dechem

    Kniha, Baronet, 2018, 9788026908111

  • 2 z 5 hvězdiček Jana Nunvářová registrovaný uživatel

    S touto knihou si nějak nevím rady. Podle anotace působí jako teen misteriórní detektivka? A celkem dobře působila i prvních asi 70 stránek. Ovšem potom to přišlo - špatně napsané erotické scény, hlavní hrdinka samé sprosté slovo - chápu, je to teenager, ale stejně mi to v knížce velmi vadilo. A já si jen říkala, proč to vlastně čtu - toto totiž není můj šálek kávy. Střídaly se zde momenty, kdy jsem si říkala, ale to přece není tak hrozné, s okamžiky, kdy se to absolutně nedalo číst v poměru 1:9. Někdo by mohl říct, proč jsem tedy ve čtení pokračovala. Prostě to tak mám, nemám ráda rozečtené knihy. Ovšem konec mě překvapil. Byl zajímavý. Možná to bude ten důvod, proč právě kvůli obsahu (erotické scény nutno přeskakovat) budu pokračovat ve čtení druhého dílu. Snad to bude o něco lepší než díl první.

    Kniha, Baronet, 2018, 9788026908111

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 279 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora