Šepot mrtvých

Autor Amo Jones

E-kniha
Šepot mrtvých - Amo Jones Nedostupné

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Král králů, vychovaný k vládnutí, to je Bishop Vincent Hayes. Bezohledný, nebezpečný, krutý, i jeho však lze zranit. A když ho dosud loajální bratři z Elitního klubu zradí, je z toho třeba vyvodit důsledky. Madison ztrácí půdu pod nohama, vykořeněná a ublížená kope kolem sebe. Zlost a žárlivost však musí ustoupit stranou, když přijde útok z jiné… Přejít na celý popis

Velikonoční sleva 20 % pro všechny členy Klubu Knihy Dobrovský Za klubovou kartičku od zajíčka slevičku. A rovnou 20 % na celý nákup! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Král králů, vychovaný k vládnutí, to je Bishop Vincent Hayes. Bezohledný, nebezpečný, krutý, i jeho však lze zranit. A když ho dosud loajální bratři z Elitního klubu zradí, je z toho třeba vyvodit důsledky.

Madison ztrácí půdu pod nohama, vykořeněná a ublížená kope kolem sebe. Zlost a žárlivost však musí ustoupit stranou, když přijde útok z jiné strany a vynoří se staří nepřátelé i ztracení přátelé.

Tajnosti a lži bolí, pravda a odhalení však zraňují ještě víc. Dokážou si oba mladí rebelové odpustit a vykročit na společnou cestu?

Sdílet 0

Nakladatel
Baronet
jazyk
čeština
Počet stran
328
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 36 hodnocení čtenářů

24× 5 hvězdiček 10× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 3 z 5 hvězdiček Jana Nunvářová registrovaný uživatel

    Zase došlo k nepatrnému zlepšení. Opět méně erotických scén (nebo už jsem je spíše ani nevnímala, protože jsem je přeskakovala). Jenom v poslední třetině knihy mi to připadalo stále více nereálné. A konec byl sice zajímavý, ale na druhou stranu jsem si říkala, že tímto by to mohlo skončit. No čtvrtý díl už mám ve čtečce, takže jsem zvědavá, jaké to bude (dokázala bych si tipnout). A samozřejmě musím zmínit "vyřazenou scénu", jedním slovem prostě hnus... Známá, co mi tuto knihu dala se mě zeptala, komu bych to doporučila. A já vážně nevím, nejspíš raději nikomu. Jako takhle, záhady, tajemství atd. v pořádku, ale v kombinaci s tvrdým sexem je to pro mě jedno velké NE!

    Kniha, Baronet, 2018, 9788026909804

  • 5 z 5 hvězdiček Sabina Špalková registrovaný uživatel

    Bylo to skvělé! Nemohla jsem se od knížky odtrhnout. Pohled Bishopa se mi líbil a co se mi rovněž zamlouvalo byla změna Madi od druhé poloviny knihy. Opravdu doufám, že v češtině vyjde i čtvrtý díl! Už aby to bylo.

    Kniha, Baronet, 2018, 9788026909804

  • 5 z 5 hvězdiček Monika Mašková registrovaný uživatel

    V průběhu čtené Elitního klubu králů se mi potvrzuje výrok z jedné recenze tady - vážně je Amo Jones šílená, ale úžasně šílená. V každém díle je příběh napínavý, zvrácený a odhalí se další tajemství a vůbec se ta zápletka vysvětluje.

    Kniha, Baronet, 2018, 9788026909804

  • 5 z 5 hvězdiček sanny_book_photo registrovaný uživatel

    sanny_book_photo Elitný klub kráľov .... a nastalo prázdno. Neviem nič napísať povedať proste nič! Dočítala som už včera a stále nič, len prázdnota. Nemám slová na recenziu, nemám názor. Nič! Prvýkrát čo mám v hlave úplne prázdno po knihe. Taká to bola nálož milé dámy. Zlí chlapci ma odrovnali a nohy rozklepali. Temnota zetemnila mozog. I love you Amo Jones!

    Kniha, Baronet, 2018, 9788026909804

  • 4 z 5 hvězdiček Lucie registrovaný uživatel

    Zase to byla skvělá počtená. Já tuhle partu lidí miluju a těším se na pokračování.

    Kniha, Baronet, 2018, 9788026909804

  • 4 z 5 hvězdiček Martina registrovaný uživatel

    + SPOILER Amo Jones je vážně šílená a já její knihy prostě žeru. Každý díl mě překvapí a já nestačím zírat. Opět tu byly věci, které prostě nedávaly logiku, ale jinak jsem byla spokojená. Ve směs jsem dostala co jsem chtěla, ale ještě stále je toho hodně nezodpovězeného. A to mi pěkně leze na mozek :D.. Madison v tomhle díle pěkně blbla, to vám tedy řeknu. Takže když si to s Bishopem "vyjasnili", byla jsem ráda.. Bishop si mě v tomhle díle naplno získal. To tetování? Umírala jsem u té scény. Majetnický jako prase :Dd, love him.. Tatum mi pořád trochu češe moje nervy, ale nebylo to takový, jako ve dvojce. Trošku mě mrzí, že tímhle dílem to pro Madi a Bishopa končí, protože jsem si je hodně oblíbila. Jasně, v dalších dílech budou, ale bude divný nečíst o nich. A ten konec mě tedy dostal. Přišlo mi to tedy urychlený. Čekala jsem něco více BUM, než to, že jí Madi zabila a to bylo všechno. A Daemon mi tedy rozhodně chybět bude!! Ve směs byl tohle fajn díl pro "ukončení" příběhu Madi a Bishopa. Jsem zvědavá na vyprávění o Tillie a Nateovi.. Nedokážu si představit co mě čeká a vsadím se, že to bude ještě zvrácenější, než předchozí díly. Amo do toho dává očividně všechno :D.. Opět - doporučuju pro 18+. Jsou zde sexuální scény a některé scény nemusí být všem příjemné. Koukněte se na TW, než se do knihy pustíte!!

    E-kniha, Baronet, 2018,

  • 5 z 5 hvězdiček Ela registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Skvělá, za mě nejlepší ze všech tří. Nepředvídatelné, napínavé a promyšlené...a ještě spousta nezodpovězených otázek.

    Kniha, Baronet, 2018, 9788026909804

  • 4 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    Každým dalším dílem je ta kniha snad zvrácenější a zvrácenější. Je prostě skvělá. Čte se pravdu dobře, ale prosila bych už konečně nějaké odpovědi.

    Kniha, Baronet, 2018, 9788026909804

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina registrovaný uživatel

    Pohled Bishopa byl opravdu skvělý. Změna Madi se mi velice zamlouvala, zlepšilo to kvalitu příběhu.

    Kniha, Baronet, 2018, 9788026909804

  • 5 z 5 hvězdiček Nikola Melzerová registrovaný uživatel

    Napínavé až do poslední stránky, vůbec jsem se nemohla odtrhnout. Skvělý konec série a doufám, že toho spisovatelka napíše ještě víc :)

    Kniha, Baronet, 2018, 9788026909804

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora