Polámaná loutka

Autor Amo Jones

E-kniha
Polámaná loutka - Amo Jones Nedostupné

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Madison Montgomeryová je Stříbrná labuť, poskvrněná dívka, která nezapadá do legendy. Lhali jí. Podvedli ji. Myslela si, že ví, kdo je, ale mýlila se. Posbírala zbytky svých zvláštních vzpomínek a zmatené myšlenky a odjela. Odstřihla se od těch, kteří s ní manipulovali, a udělala to, co jí otec vštěpoval od chvíle, kdy se naučila zacházet se svou… Přejít na celý popis

Romány a světová literatura do vaší čtečky s 30% slevou Naplňte si svou čtečku skvělými romány s 30% slevou a ulehčete svým peněženkám i zavazadlům. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Madison Montgomeryová je Stříbrná labuť, poskvrněná dívka, která nezapadá do legendy. Lhali jí. Podvedli ji. Myslela si, že ví, kdo je, ale mýlila se. Posbírala zbytky svých zvláštních vzpomínek a zmatené myšlenky a odjela. Odstřihla se od těch, kteří s ní manipulovali, a udělala to, co jí otec vštěpoval od chvíle, kdy se naučila zacházet se svou první zbraní. Utekla. Je už jen pouhým stínem dívky, již všichni znali. Lži a podvody člověka změní. Madison prahne po pomstě, je však součástí nebezpečné hry plné temných tajemství a její vztah s Bishopem připomíná zvrácenou válku, od níž nemůžete odtrhnout oči. Kdo z ní však odejde jako vítěz?

Sdílet 0

Nakladatel
Baronet
jazyk
čeština
Počet stran
248
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 44 hodnocení čtenářů

28× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček sanny_book_photo registrovaný uživatel

    Elitný klub kráľov .... a nastalo prázdno. Neviem nič napísať povedať proste nič! Dočítala som už včera a stále nič, len prázdnota. Nemám slová na recenziu, nemám názor. Nič! Prvýkrát čo mám v hlave úplne prázdno po knihe. Taká to bola nálož milé dámy. Zlí chlapci ma odrovnali a nohy rozklepali. Temnota zetemnila mozog. I love you Amo Jones!

    Kniha, Baronet, 2018, 9788026908654

  • 2 z 5 hvězdiček Jana Nunvářová registrovaný uživatel

    Do této knihy jsem šla s nulovým očekáváním - po fiasku s prvním dílem - a kupodivu mě překvapila. Více děje a méně "erotických scén" (k mému štěstí). Postavy se začaly rozvíjet, ale stále mi přišla hlavní hrdinka nesympatická, jednala zkratovitě a nerozumně. Nicméně i u tohoto dílu jsem si občas říkala "Proč to vlastně čtu?" Konec byl zajímavý a ač to nerada píši, rozhodla jsem se pustit se do čtení dalšího dílu. Popravdě ani nevím v co doufám, snad jenom v to, aby měla kniha málo stran..

    Kniha, Baronet, 2018, 9788026908654

  • 3 z 5 hvězdiček Lucka registrovaný uživatel

    Madison se během jednoho dílu proměnila v nesnesitelnou a nelogicky se chovající holku, což mě dost mrzí. A celkově moje nadšení z prvního dílu pominulo. Je to sice pořád stejně čtivé, ale pořád tu zůstávají ty stejné otázky, a když vám jednu autorka zodpoví, nastolí zároveň pět dalších, a mě už to přestává bavit.

    Kniha, Baronet, 2018, 9788026908654

  • 2 z 5 hvězdiček Shira009 registrovaný uživatel

    Madison se příliš nezměnila. Důvěřuje nesprávným lidem a její pud sebezáchovy je někde mezi nulou a mínus pěti miliónem. Hned na začátek chci zdůraznit, že i přesto, že se autorka opravdu snaží nezklamat své čtenářky, z Polámané loutky mám spíše rozporuplné dojmy. Amo Jones vystavila příběh, který je bezesporu čtivý, nicméně v některých pasážích (a že jich je) působí překombinovaně a zbytečně kontroverzně. I tentokrát mám největší problém s hlavní postavou. Madison se v mnoha případech chová naivně a především nelogicky. Opakující se zvraty, kdy se nechá uchlácholit falešnou nadějí a přátelstvím, aby se vzápětí opět ocitla v nebezpečí, se opakují častěji, než je zdrávo. Pro Elitní krále snad ani nemůže být výzvou, protože s radostí vleze kamkoliv. Amo Jones se snaží vytvořit temnou atmosféru a veškerá tajemství tak dávkuje postupně. Škoda jen, že ve svém počínání zbytečně tlačí na pilu. Celé vyprávění tak působí jako překombinovaná změť neucelených částí ve snaze o co nejšílenější příběh plný tabuizovaných témat a kontroverze. Nenáročné čtenářky budou příběhem dozajista pohlcené, těm náročnějším hluchá místa a nelogičnosti nemohou uniknout.

    Kniha, Baronet, 2018, 9788026908654

  • 5 z 5 hvězdiček Monika Mašková registrovaný uživatel

    Nějak nevím co víc k tomu dodat - prostě miluji! Opět jsem se nemohla od knihy odtrhnout a přečteno jedním dechem a hned jsem pokračovala dalším dílem.

    Kniha, Baronet, 2018, 9788026908654

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie registrovaný uživatel

    I tento díl jsem přečetla během dne a úplně hltala děj. Líbí se mi to napětí, které je po celou knihu a pořád musíte a musíte číst, abyste se dozvěděli co chcete. Jsem zvědavá na další pokračování.

    Kniha, Baronet, 2018, 9788026908654

  • 3 z 5 hvězdiček Martina registrovaný uživatel

    + SPOILER Tenhle díl byl taky naprosto šílený!! Člověk by si myslel, že ho už nic nepřekvapí, ale potom přijde nějaká bomba a všechno je v čudu :Dd. Rozhodně byl příběh plný děr, které prostě potřebovaly něčím zaplnit, ale jinak mě to bavilo stejně jako jednička. Amo Jones má čtivost ve svých knihách, takže máte problém odtrhnout od nich oči a tenhle díl nebyl výjimkou. Odpovědi na některé otázky jsme dostali, ale jinak nic a mně z toho šla hlava kolem (zase).. Neskutečně moc mě to mátlo a frustrovalo zároveň :Dd.. Tatum mi tady neuvěřitelně lezla na nervy. Její chovaní bylo mimo a naprosto nelogické. Hodně mi tu scházela Tillie, takže doufám, že se objeví v dalším dílu. Nate je stále oblíbenec, občas se choval jako idiot, ale co už.. Bishop, i když je naprosto šílený, si mě získal.. A Madi tu byla taky občas mimo (proč už si sakra nepřečetla tu knihu?), ale jinak je to drsňačka a mám ji ráda.. Brantley mi mátl hlavu už od prvního dílu. Konec mě dost vyvedl z míry a jsem ráda, že se konečně "usmířili" (doufám, že to tak i zůstane). A co se týče ještě toho konce - nemám slov!! Tahle série mě fakt zničí a už mi nezůstanou žádné nervy :D.. Opět se hned pouštím do dalšího dílu, protože jsem zase jako na jehlách. Knihu doporučuju číst od 18+. Jsou zde sexuální scény a některé scény nemusí být všem příjemné. Nezapomeňte se podívat na TW!! 3.5/5

    Kniha, Baronet, 2018, 9788026908654

  • 4 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    Tak jsem čekala, že konečně dostanu nějaké odpovědi a něco se dozvím a ani náhodou. Ale kniha je tak čtivá a tak perfektně napsaná, že se nemůžu dočkat pokračování.

    Kniha, Baronet, 2018, 9788026908654

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina registrovaný uživatel

    Bishop se mi moc líbil, už od začátku příběhu. Knihu jsem si koupila omylem a vůbec nelituji.

    Kniha, Baronet, 2018, 9788026908654

  • 5 z 5 hvězdiček Sabina registrovaný uživatel

    Lepší než první díl. Sice tam pořád některé věci tak úplně nesedí, ale dokážu nad tím přivřít oči. Knížka mě chytla a když jsem ji odložila, těšila jsem se, až se k ní zase vrátím. Příběh si mě dokázal získat a ačkoliv by to ve skutečném životě tak nefungovalo, Bishop je prostě má nejoblíbenější postava a já (snad ne naivně) doufám v happy end.

    Kniha, Baronet, 2018, 9788026908654

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora