Prokletí

Kniha ( pevná vazba )

Na prodejně

232 Kč s DPH
Běžně 259 Kč Nápověda Jsme transparentní

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Temná komora

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 99 Kč

Temná komora

Na počátku jara roku 1931 byla nalezena v jednom bytě v chudé čtvrti Sanita mrtvola Karmely Caliseové. Evidentně šlo o vraždu, navíc brutální. Oběť byla po smrti surově zkopaná. Zpočátku se zdálo, že to byla obyčejná stará paní na odpočinku, kterou měli lidé v okolí rádi. Po prvním šetření ale vyjde najevo, že provozovala hned… Přejít na celý popis

Rebecca Yarros: Čtvrté křídlo Spalující napětí, nelítostní draci a jejich jezdci! Romantická fantasy, která uchvátila svět, je konečně tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Na počátku jara roku 1931 byla nalezena v jednom bytě v chudé čtvrti Sanita mrtvola Karmely Caliseové. Evidentně šlo o vraždu, navíc brutální. Oběť byla po smrti surově zkopaná. Zpočátku se zdálo, že to byla obyčejná stará paní na odpočinku, kterou měli lidé v okolí rádi. Po prvním šetření ale vyjde najevo, že provozovala hned dvě specifická zaměstnání. Byla kartářkou a lichvářkou.
Sebevražda jednoho z podezřelých nabízí rychlé rozluštění. Ale Ricciardi o něm není přesvědčen, a proto pokračuje ve vyšetřování. Díky široké klientele oběti je do případu zapleteno mnoho lidí z různých společenských vrstev. Od chudého pizzaře Tonýna po bohatou, znuděnou Emu, provdanou za váženého advokáta, o mnoho let staršího než je ona.
V příběhu vystupují i postavy spjaté s případem Caliseové mnohem méně či vůbec. Odvážná Filoména, která je nucena obětovat svou vlastní krásu, aby si uchovala čest. Této výjimečně krásné ženě, jež žije velice pohnutý život v chudobě, se snaží pomoci praporčík Maione, okouzlen její krásou i charakterem. Nahlédneme i do osobního života praporčíka Maiona a jeho manželky Lucie. A do osamělého života komisaře Ricciardiho a jeho tajné „lásky v okně“ Enriky.

Sdílet 0

série
Komisař Ricciardi 2. díl z 4
Další ze série
1. Bolest
2. Prokletí
3. Místo pro každého
4. Den zesnulých
kategorie
Knihy » Historická literatura » Historické detektivky
Nakladatel
Epocha
Rozměr
155 x 210 x 30
datum dotisku
12.04.2024
ean
9788075570758
Počet stran
288
Vydání
1
jazyk
čeština
Vazba
pevná vazba
datum vydání
30.10.2017
isbn
978-80-7557-075-8

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 232 Kč Nápověda
Další knihy autora