Nezastavitelná
Nezastavitelná - Maria Šarapovová Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Ekoturistika

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 1999 Kč dárek zdarma v hodnotě 699 Kč

Ekoturistika

Osobní zpověď tenisové superhvězdy. Abyste ji pochopili, musíte ji nejprve poznat! "Abyste pochopili, proč jsem taková bojovnice, musíte mě poznat, vědět, odkud pocházím a co všechno jsem zažila. Seznámit se se mnou a s mým tátou - jak jsme odletěli nočním letem z Ruska, když mi bylo šest. Celý ten bláznivý příběh. Jinými slovy, musíte se… Přejít na celý popis

Agustina Bazterrica: Devatenáct pařátů a jeden temný pták Hororové povídky od autorky bestselleru Znamenitá mrtvola! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Osobní zpověď tenisové superhvězdy. Abyste ji pochopili, musíte ji nejprve poznat! "Abyste pochopili, proč jsem taková bojovnice, musíte mě poznat, vědět, odkud pocházím a co všechno jsem zažila. Seznámit se se mnou a s mým tátou - jak jsme odletěli nočním letem z Ruska, když mi bylo šest. Celý ten bláznivý příběh. Jinými slovy, musíte se dozvědět všechno..." Maria Šarapovová, jedna z nejdravějších sportovkyň, přináší okouzlující a upřímný příběh o tom, jak se z ničeho stala tenisovou hvězdou, a vypráví  i o neustálém boji o to, aby se udržela na vrcholu. V roce 2004 všechny ohromila překvapivým vítězstvím ve Wimbledonu nad dvojnásobnou obhájkyní titulu Serenou Williamsovou, a ze sedmnáctileté Marie Šarapovové se přes noc stala světová senzace. V podstatě z anonymity se vydala na mezinárodní scénu. Zrodila se „Maria mánie“. Šarapovová se stala jménem a tváří rozpoznatelnou po celém světě. Její úspěch byl trvalého rázu: několikrát byla světovou tenisovou jedničkou, vyhrála další čtyři grandslamové turnaje a stala se jednou z nejlépe vydělávajících sportovkyň na světě. A pak – možná na vrcholu kariéry – musela Šarapovová čelit nejtěžší výzvě: během Australian Open v roce 2016 ji Mezinárodní Tenisová Federace obvinila z použití meldonia, zakázané látky, která byla teprve nedávno přidána na seznam. Výsledné pozastavení činnosti jí znemožnilo hrát po dobu patnácti měsíců – což je pro sportovce děsivě dlouhá doba. Média spekulovala, že to pro ni může být konečná. V kariéře Šarapovové ale vždy hrálo klíčovou roli odhodlání a oddanost tvrdé práci. Její příběh nezačíná vítězstvím ve Wimbledonu v roce 2004, ale před mnoha lety, v ruském městečku, kde jako pětiletá, ale s koncentrací dospělé hráčky, začínala hrát na ošuntělých kurtech. Začíná v situaci, kdy její otec, přesvědčen, že z jeho dcery bude jednou hvězda, riskoval všechno, aby je dostal na Floridu, posvátnou zem tenisových akademií. Začíná, když sem oba dorazili s pouhými sedmi sty dolary a uměli jen pár slov anglicky. Šarapovová z tohoto mála vykřesala jednu z nejvýznačnějších sportovních kariér v historii. Poprvé zde slyšíme celý příběh jejími vlastními slovy. Nezastavitelná je nezapomenutelnou ságou o odhodlanosti a štěstěně. Vtahuje nás do klíčových zápasů a osvětluje vztahy, které ji formovaly – s trenéry, nejlepšími přáteli, kamarády a Jurijem, jejím otcem, trenérem, manažerem a nejoddanějším fanouškem, přičemž upřímně a s náklonností popisuje jejich často zkoumaný vztah. Otevřeně píše o svém pozastavení činnosti. Šarapovová se právě vrací na profesionální okruh, ale jedna věc je jasná: její touha vítězit, která ji dohnala z veřejných kurtů v Rusku až na upravené trávníky ve Wimbledonu, se nijak nezmenšila. Nezastavitelná je působivou knihou vzpomínek, která zaujme popisem vůle vítězit – navzdory překážkám a protivenstvím.

Sdílet 0

Nakladatel
Jota
Vydání
1
jazyk
čeština
Počet stran
296
datum vydání
30.01.2018
isbn
978-80-7565-269-0
Vazba
pevná vazba
datum dotisku
31.01.2018
ean
9788075652690

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

2.9 z 5 14 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 3 z 5 hvězdiček Mirka registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Rozhodně to není román, ale povídání o tom, jak se z malé holky z Ruska stala hvězda tenisu. Slohově nic moc, ale pokud si chce někdo udělat obrázek o tom, co to obnáší (být úspěšnou tenistkou/sportovkyní), určitě doporučuji přečíst.

    Kniha, Jota, 2018, 9788075652690

  • 1 z 5 hvězdiček Marián registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Brak...iba pridám..aaaaaaach..aaaach..

    Kniha, Jota, 2018, 9788075652690

  • 1 z 5 hvězdiček Hana Zpevakova registrovaný uživatel

    ani jsem nedočetla, její příběh mně nezaujal, nezajímavé.

    Kniha, Jota, 2018, 9788075652690

  • 1 z 5 hvězdiček Kateřina registrovaný uživatel

    Nic moc.

    Kniha, Jota, 2018, 9788075652690

  • 2 z 5 hvězdiček Petr registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Určitě zajímavý příběh. Bohužel se mi ale nečetl dobře. Maria je prostě tenistka, ne spisovatelka. Měla svoje poznámky někomu strčit, aby je zpracoval do čtivé podoby :)

    Kniha, Jota, 2018, 9788075652690

  • 5 z 5 hvězdiček Jaroslav registrovaný uživatel

    Přečteno jedním dechem.Velmi silný a poutavý příběh této fenomenální tenistky,dodnes mé nejoblíbenější.Dozvíte se nejenom o drsném zákulisí tenisu a jejím nelehkém životě.Ale i o tom,proč byla na venek pro mnohé tak chladná a arogantní a mezi svými spoluhráčkami v podstatě neměla žádnou kamarádku.Taky o jejích zraněních a neskutečné síle a vůli vrátit se zpět.Tohle nepochopí ti,co v životě dostali-dostávají vše zadarmo.Doporučuju zejména všem fanouškům ženského tenisu.Možná,že to slohově není žádná hitparáda,ale rozhodně je to silný příběh a v žádném případě né brak,jak se tady v některých recencích objevuje.

    Kniha, Jota, 2018, 9788075652690

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda