5.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Není předmětem této knihy rozebírat důležitost masa v naší výživě, ale je snahou celého obsahu přiblížit všem, kteří rádi vaří, jak maso dobře připravit k úpravě na všechny způsoby, které známe, tj. vaření, dušení, smažení, pečení a další úpravy. Snahou je sdělit, který druh masa je vhodný právě pro tu kterou úpravu. Doplněno fotografiemi… Přejít na celý popis
Román o moci minulosti a síle květin
Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
BBQ kuchařka (z produkce “Jamie Oliver`s FOOD Tube”)
-
Sezónní ovoce v naší kuchyni
-
Zpracování masa & Domácí zabijačka
-
Nože v kuchyni
-
Zvěřina
-
Defektní Pomazánky, svačinky, chuťovky (Defekt)
-
Hovory s řezníkem
-
Bifteky, řízky a další výborná masíčka
-
Snadné kuře
-
Udírny a uzení - maso, masné výrobky, ryby
-
Domácí zpracování zvěřiny
-
Oheň a dým
-
Jak grilovat. Velká ilustrovaná kniha o technikách barbecue
-
Řízky
-
Steaky
-
BBQ - Steaky a burgery
-
Grilování
-
Báječná kniha o burgerech a grilování
-
Na grilu
-
Domácí zabijačka
-
Česko na grilu
-
Vzpomínání od myslivecké plotny
-
Keto grilování
-
Grilování - Snadné recepty a rady
Není předmětem této knihy rozebírat důležitost masa v naší výživě, ale je snahou celého obsahu přiblížit všem, kteří rádi vaří, jak maso dobře připravit k úpravě na všechny způsoby, které známe, tj. vaření, dušení, smažení, pečení a další úpravy. Snahou je sdělit, který druh masa je vhodný právě pro tu kterou úpravu. Doplněno fotografiemi Jiřího Poláčka
- Nakladatel
- Ladislav Timko
- Rozměr
- 210 x 300 x 22
- jazyk
- čeština
- Počet stran
- 320
- Hmotnost
- 1000 g
- isbn
- 978-80-903413-3-3
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 1.03.2006
- ean
- 9788090341333
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.