Lady Gaga - Hledání slávy

Autor Lester Paul

Kniha ( pevná vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

Kniha vypráví o prudkém vzestupu Stefani Germanottové a její přeměně v popovou hvězdu Lady Gaga. K triumfu jí pomohlo vytváření nespoutané image, přitažlivé hity a dráždivá představa bisexuality, díky níž se stala ikonou gayů. Je to příběh jedinečné osobnosti, která se stala slavnou vlastním přičiněním. Jako nadšená obdivovatelka Freddieho… Přejít na celý popis

Morgane Moncomble: Srdcové eso Dá se v lásce blafovat stejně jako v pokeru? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Kniha vypráví o prudkém vzestupu Stefani Germanottové a její přeměně v popovou hvězdu Lady Gaga. K triumfu jí pomohlo vytváření nespoutané image, přitažlivé hity a dráždivá představa bisexuality, díky níž se stala ikonou gayů. Je to příběh jedinečné osobnosti, která se stala slavnou vlastním přičiněním. Jako nadšená obdivovatelka Freddieho Mercuryho a Davida Bowieho nasála Lady Gaga esenci glamu osmdesátých let a znovu jej objevila pro digitální věk. Dosáhla komerčního úspěchu a příznivého přijetí u kritiky, vyrazila z obskurní klubové scény manhattanské čtvrti Lower East Side a krátce nato dosáhla celosvětové slávy. Je to příběh o jejím prudkém vzestupu ve hře o slávu vyprávěný s obdivem a současně s ostrým žurnalistickým pohledem. Paul Lester je autorem řady životopisů, napsal mj. knihy o hudebních skupinách Gang Of Four a Wire a o zpěvačce Pink. Přispívá do mnoha časopisů a také do listů Guardian a Sunday Times.

Sdílet 0

Nakladatel
Nava
Rozměr
161x242mm
isbn
978-80-7211-370-5
Počet stran
184
datum vydání
10.03.2011
ean
9788072113705
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie Brandová registrovaný uživatel

    Knihu jsem si koupila ne jen proto, že Lady Gagy je úžasná zpěvačka ale také proto, jak ona vidí všechno jinýma očima. Tato kniha je vhodnou oddychovou knihou na pláž. Gaga je fakt skvělá umělkyně i s velkým srdcem, za to že pomáhá gayům a utiskovaným lidem. Kniha se mi osobně líbila a dobře se čte.

    Kniha, Nava, 2011, 9788072113705

  • 4 z 5 hvězdiček ladygagaczechedits registrovaný uživatel

    Pokud hledáte strhující příběh jak se Lady Gaga vyšvihla na vrchol s přehnanou extravagancí tahle kniha není pro vás. Kniha ale skvěle popisuje pointy písní, osobní život a názory Stefani Germanottové (Lady Gaga). Kniha obsahuje citáty a části rozhovorů. Pokud chcete pochopit pravou podstatu Stefani ,musíte si přečíst právě tuhle knihu. K pochopení Stefani si budete muset najít svou cestu. Kniha není ,ale všechno co k jejímu pochopení potřebujete.

    Kniha, Nava, 2011, 9788072113705

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 70 Kč Nápověda