Labužníkovy historky Vladimír Poštulka

Labužníkovy historky - Vladimír Poštulka

Labužníkovy historky

Vladimír Poštulka

Četl(a) jsem
Chci přečíst

Kniha ( pevná vazba )

  • Produkt je vyprodaný.

Do české kuchyně proniklo gazpacho, bouillabaisse, aglio olio peperoncino nebo carpaccio. Ovšem kdo z nás ví, kdy, kde a jak tato jídla vznikla? Byla to náhoda nebo dokonalé umění kuchaře? Autor sbírá labužnické historky jako vzácné doklady o tom, že jídlo a pití je nedílnou součástí kultury. Mnohé populární pokrmy – palačinky, bliny s kaviárem,… Přejít na celý popis

Historie za 79 Kč Právě teď můžete objednávat z našeho e-shopu vybrané knížky o historických osobnostech a dobách minulých za 79 Kč! Více informací

Popis

Do české kuchyně proniklo gazpacho, bouillabaisse, aglio olio peperoncino nebo carpaccio. Ovšem kdo z nás ví, kdy, kde a jak tato jídla vznikla? Byla to náhoda nebo dokonalé umění kuchaře? Autor sbírá labužnické historky jako vzácné doklady o tom, že jídlo a pití je nedílnou součástí kultury. Mnohé populární pokrmy – palačinky, bliny s kaviárem, imam bajildi, svíčková Stroganoff nebo omáčka Béchamel – mají své velice zajímavé příběhy a stojí za to je znát. Měli bychom přece vědět, co jíme.

Sdílet 0

kategorie
Knihy » Kuchařky
Nakladatel
Ikar
datum vydání
leden 2011
isbn
978-80-249-1502-9
ean
9788024915029
Jazyk
čeština
Počet stran
352
Vazba
pevná vazba
Rozměr
178x242mm

Bestseller v knihy Dobrovský

127458. v e-shopu | 87830. minulý týden

1959. v Kuchařky |

Hodnocení čtenářů

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Nic moc 1 2 3 4 Perfektní 5

Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora