Katedrála moře
Katedrála moře - Ildefonso Falcones Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Drž mě, když padám

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Drž mě, když padám

Děj světově úspěšného historického románu je zasazen do Barcelony 14. století. Arnau Estanyol, syn uprchlého nevolníka, který ve městě získal svobodu, prožívá ve vzkvétající Barceloně záviděníhodný společenský vzestup. Při pogromu zachrání děti Chasdaje Crescase, význačné židovské osobnosti tehdejšího Katalánska, a ten mu pomůže stát se zámožným… Přejít na celý popis

Satoši Jagisawa: Dny v knihkupectví Morisaki Knihy dokáží vyléčit na stonající srdce i duši... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Děj světově úspěšného historického románu je zasazen do Barcelony 14. století. Arnau Estanyol, syn uprchlého nevolníka, který ve městě získal svobodu, prožívá ve vzkvétající Barceloně záviděníhodný společenský vzestup. Při pogromu zachrání děti Chasdaje Crescase, význačné židovské osobnosti tehdejšího Katalánska, a ten mu pomůže stát se zámožným finančníkem. Arnau získá i šlechtický titul, ale závist nepřátel na sebe nedá čekat a na scénu vstupuje inkvizice. To vše se odehrává na pozadí barvité mozaiky tehdejšího Katalánska, kde mají své místo prosperující měšťané, nevolníci, opovrhovaní Židé i muslimové potají vyznávající svou víru. A v neposlední řadě upřímně věřící křesťané ze všech společenských vrstev, kteří se pustí do stavby impozantního chrámu zasvěceného Panně Marii. Kniha zaznamenala miliony prodaných výtisků a zaujala přední místa v žebříčcích prodejnosti po celém světě.

Sdílet 0

Nakladatel
Argo
Rozměr
155 x 220 x 45
jazyk
čeština
Počet stran
534
datum vydání
16.06.2008
isbn
978-80-257-0012-9
Vazba
pevná vazba
datum dotisku
30.04.2018
ean
9788025700129

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel

    Zpočátku se mi chtělo knihu odložit, protože mi popis nevolnictví, zvyklostí ve 14. století přišel dost drsný, ale příběh je tak silný, že jsem knihu nedokázala odložit a přečetla ji doslova jedním dechem.

    Kniha, Argo, 2008, 9788025700129

  • 4 z 5 hvězdiček Zdislava registrovaný uživatel

    Tato kniha je opravdu drsná! Hlavního hrdinu postihne snad vše, co ho v jeho životě vůbec může postihnout - odloučení od rodiny, neustálá smůla, chudoba, bohatství, zklamaná láska, intriky, mor, smrt. Kniha je opravdu pro statečné čtenáře, kteří se nebojí zklamání a smutku snad v každé kapitole. Příběh je ohromně poutavý a přestože jsem několik postav z duše nesnášela, knihu jsem musela přečíst až do konce. Celkově knihu hodnotím velice pozitivně, avšak pochybuji, že někdy budu mít odvahu pustit se do ní znova.

    Kniha, Argo, 2008, 9788025700129

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda