3 a 1/2 roku II aneb s vírou a odhodláním

Autor Radim Passer

E-kniha

3 a 1/2 roku II aneb s vírou a odhodláním E-kniha

Autor Radim Passer

Součástí série: 3 a 1/2 roku 2. díl z 3

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Počátkem roku 2006 byla uvedena na trh kniha 3 a 1/2 roku aneb americký sen v Česku. Její autor, významný český developer a jeden z nejbohatších Čechů Radim Passer, se v ní svěřil se svým životním příběhem: začátky a vývojem svého podnikání, soukromým životem a s vlastním hledáním a nalezením Boha. Sám autor si sepsáním událostí svého života kladl… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Limitovaná edice Strašidelné domy Kdo se rád bojí, nesmí si nechat ujít knížky Darcy Coates. První tři díly její hororové série Strašidelné domy nyní vycházejí v limitované edici s až děsivě krásnou ořízkou! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Počátkem roku 2006 byla uvedena na trh kniha 3 a 1/2 roku aneb americký sen v Česku. Její autor, významný český developer a jeden z nejbohatších Čechů Radim Passer, se v ní svěřil se svým životním příběhem: začátky a vývojem svého podnikání, soukromým životem a s vlastním hledáním a nalezením Boha. Sám autor si sepsáním událostí svého života kladl za cíl, aby jeho kniha napomohla alespoň jednomu člověku na cestě k Pánu Ježíši Kristu.

 Kniha zaznamenala u čtenářů velký úspěch. V průběhu celého roku 2006 přicházely Radimu Passerovi stovky e-mailů i klasických dopisů, z nichž jasně poznal, že jeho práce nebyla zbytečná. Na co víc - poznal, že lidí, kterým jeho kniha napomohla na jejich cestě víry, bylo mnohem, mnohem víc, než bylo jeho původní skromné očekávání.

Povzbuzen kladným ohlasem své knížky, pustil se Radim Passer v průběhu roku 2006 do pokračování ve vyprávění o svém životě. A právě to se vám v tomto druhém díle dostává do rukou. Sledujeme v něm časový úsek od dubna 2002 do podzimu 2005. Víra v Boha je už v Passerově životě pevně zakotvena, v jejím důsledku už soukromý život postrádá bouřlivosti, developerská práce se mu díky Božímu požehnání výborně daří. To však neznamená, že jeho život byl v oněch letech nudný! Právě naopak. V této knize sledujeme, jak lidé, kteří nedávno byli Passerovými přáteli a kteří si odnesli z jeho firmy mnoho desítek milionů korun, si objednali jeho zavraždění profesionálním zabijákem!

Nejen Radim Passer sám, ale celá jeho rodina tak byla nucena po nějaký čas žít ve zvláštním režimu, ke všemu chráněna vlastními prostředky, neboť - jak se v knize dozvíme - náš stát nebyl schopen poskytnout ochranu člověku očividně ohroženému na životě.

Do tohoto druhého dílu se bez jakýchkoliv problémů lehce vpraví i čtenář, který neměl možnost přečíst 1. díl knihy.

Sdílet 0

série
3 a 1/2 roku 2. díl z 3
Další ze série
3 a 1/2 roku I-IV
1. 3 a 1/2 Roku - Aneb americký sen v česku
2. 3 a 1/2 roku II aneb s vírou a odhodláním
3. 3 a 1/2 roku III aneb pády a vzestupy
kategorie
E-knihy » Naučná literatura » Biografie, Autobiografie
Témata
americký sen
Nakladatel
Maranatha
jazyk
čeština
Počet stran
360
datum vydání
1.01.2007

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Miroslav Rotter registrovaný uživatel

    Kniha je báječná. Přečetl jsem jí za jedno odpoledne. Člověk , který se vypracoval vlastní pílí mezi 100 nejbohatších lidí v České republice.

    Kniha, Maranatha, 2020, 9788023988246

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 99 Kč Nápověda
Další knihy autora