5.0 z 5 hvězdiček
pevná vazba99 Kč
Běžně 459 Kč
Kniha
Autobiograficky laděná literatura faktu o autorově vášni číslo jedna (kromě psaní) — o jídle a gastronomických zážitcích. Tato vášeň přivedla Kallentofta až mezi členy poroty, která vybírá padesátku nejlepších restaurací na světě. V knize sledujeme autorovu nadšenou a vášnivou honbu za nejlepšími kulinářskými zážitky. Tento temný, frenetický,… Přejít na celý popis
Na jeho hlavu je vypsána milionová odměna. Ona bojuje za svou sestru a zkusí ho vydírat... Více informací
Autobiograficky laděná literatura faktu o autorově vášni číslo jedna (kromě psaní) — o jídle a gastronomických zážitcích. Tato vášeň přivedla Kallentofta až mezi členy poroty, která vybírá padesátku nejlepších restaurací na světě. V knize sledujeme autorovu nadšenou a vášnivou honbu za nejlepšími kulinářskými zážitky. Tento temný, frenetický, avšak fascinující příběh zavádí čtenáře přímo do center gastronomického vesmíru, od pouličních stánků v Bangkoku až po nejlepší restaurace v New Yorku. Lov se postupně stává i milostným románem, příběhem o přežití a o hledání domova ve světě a pravdy o sobě samém. Každému, komu připadá jídlo zajímavé a chce nahlédnout do zákulisí nejlepších světových restaurací, bude příběh připadat okouzlující. Není to kuchařka s recepty, fotografiemi či ilustracemi, spíš jakási polemika s Jonathanem Safranem Foerem. V knize je gastronomie záležitostí života a smrti, způsobem úniku a hledáním pravdy o sobě.
4.5 z 5 2 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 1× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.