Dcera ztracených bohů

Kniha ( pevná vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Arisbé nikdy nepoznala jiné místo než maličký ostrůvek uprostřed Archájského moře, kde se narodila. Její touha vidět svět je tak silná, že se rozhodne porušit rodinné tabu a vstoupit do Labyrintu. Jen ti, kteří jím projdou a uniknou děsivé nestvůře v něm, mají možnost nastoupit na císařskou loď a ostrov opustit. Čeká na Arisbé úžasná budoucnost v… Přejít na celý popis

Robert Bryndza: Anděl smrti Mrtvý politik i fotbalová hvězda, zmatená Metropolitní policie a stopy vedoucí k sexuální pracovnici. Nový Robert Brynzda je tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Arisbé nikdy nepoznala jiné místo než maličký ostrůvek uprostřed Archájského moře, kde se narodila. Její touha vidět svět je tak silná, že se rozhodne porušit rodinné tabu a vstoupit do Labyrintu. Jen ti, kteří jím projdou a uniknou děsivé nestvůře v něm, mají možnost nastoupit na císařskou loď a ostrov opustit. Čeká na Arisbé úžasná budoucnost v císařském městě Solu, nebo smrt ve zdech Labyrintu, kde zemřela i její vlastní matka?

Sdílet 0

Nakladatel
Fragment
Rozměr
145 x 205
datum dotisku
28.09.2020
ean
9788025348208
Počet stran
272
Vydání
1
jazyk
čeština
Vazba
pevná vazba
datum vydání
24.09.2020
isbn
978-80-253-4820-8
  • Anastasja Vištalová Anastasja Vištalová

    Jestli se považujete za milovníky fantasy, ale zároveň vás nebaví stále dokola číst o krásném princi a chudé nešťastné dívčině s trochou magických schopností, která touží nalézt toho jediného, tak je tento počin tou správnou volbou. Krom dobře ztvárněného exteriéru tu naleznete i četnou inspiraci mýtickými bájemi okořeněnou o špetku toho vzrušení a rivality mezi národy. Obyčejně moc nemusím dlouhé a rozvleklé série, ale v tomto případě by mi pokračování nevadilo.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 8 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 5.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Nela ( IG: Copata.knihomolka) registrovaný uživatel

    Musím říct, že se mi příběh a celé zpracování moc líbilo. Začalo to sice pomalým rozjezdem, ale potom to hezky gradovalo a přicházela jedna zápletka za druhou. Čekala jsem, že kniha bude o tom, jak se Arisbé pokouší dostat z labyrintu. Ale když se jí už po prvních stránkách knihy podařilo proběhnout skrz, opravdu jsem netušila, co bude následovat. S čím autorka přijde dál? Spoustu jsem toho sice předvídala, ale i tak to bylo zajímavé a vůbec mi to nevadilo. Naopak jsem díky tomu měla pocit, že se příběh skutečně ubírá správným směrem, který mě baví a úplně pohlcuje. I když víte, co se stane, není tak lehké odhadnout, kdy k tomu dojde. Díky tomu tam stále zůstává jisté napětí. Autorka krásně propracovala prostředí, kde se děj odehrává. Měla jsem pocit, jako bych tam skutečně byla. A po dočtení mám chuť se opět vrátit do Řecka a objevovat jeho krásy. V průběhu děje autorka zbytečně neodbíhala a nepřidávala žádnou nudnou omáčku. Šla prostě rovnou k věci! Co mi v příběhu úplně nesedělo, byla romantická linka. Měla jsem pocit, že by se z ní dalo dostat o mnoho víc! Často jsem měla nějaké představy, které se nakonec nevyplnili. A to samé platí o konci knihy, čekala jsem v tomto směru trochu jiný „romantický“ závěr. Nicméně mi byl Drusus svým způsobem velmi sympatický, ačkoliv vše co udělal, bylo příliš předvídatelné a ve výsledku z toho vyšel jako poměrně nudná loutka v něčím příběhu. Myslím, že jeho postava měla větší potenciál, ale i tak splnil svou roli v příběhu. Tato prvotina od české autorky mě velmi mile překvapila a až na několik bodů je hodnotím skrze pozitivně a má u mě krásné 4/5. Doufám, že se v budoucnu dočkáme dalších podobných knih z pera této autorky. Vidím zde velký potenciál.

    Kniha, Fragment, 2020, 9788025348208

  • 4 z 5 hvězdiček Veronika Vyhnanovska registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Zajímavá atmosféra. Příběh mě příjemně překvapil.

    Kniha, Fragment, 2020, 9788025348208

  • 4 z 5 hvězdiček Hana Rosiarová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tohle je první kniha s řecko-božskou atmosférou od českých autorů, kterou jsem četla. Od českých autorů jsem nikdy neměla silné očekávání, ale kniha mě mile překvapila a zvažuji dát další šanci českým autorům. Arisbé byla velmi silná hrdinka, kterou jsem si skoro hned oblíbila. Příběh mě oslovil a kniha vytváří letní pohodovou atmosféru i v upršeném říjnu.

    Kniha, Fragment, 2020, 9788025348208

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 299 Kč Nápověda
Další knihy autora