0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
Pirogi, blini, and borscht are familiar enough to many people, but what surprises might await us when we try ukha, khinkali, khachapuri, lahmadjo or plov? Russia, the Ukraine, and the countries of the Caucasus offer a wealth of culinary delicacies that are hardly known to us, a myriad of foods and flavors fed by the most diverse influences and… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Easy Chinese Food Anyone Can Make
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
Old Prague Cookbook
-
Meat, Poultry & Game
-
Italy by Ingredient
-
Glucose Revolution
-
The Silver Spoon Pasta
-
I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
Crarter's Kitchen
-
Adriatico
-
Sobremesa
-
At My Italian Table
-
Novinka Whiskypedia (New and Updated Edition)
-
The Book of Tea: Japanese Tea Ceremonies and Culture
-
How to Eat Chocolate
-
Rice, Miso Soup, Pickles
-
The Unofficial Big Lebowski Cocktail Book
-
Gastronogeek Cult TV Cookbook
-
The Glucose Goddess Method
-
Lessons in Chemistry
-
Spud Man´s Spudtacular Baked Potato Cookbook
-
Gino's Air Fryer Cookbook
-
The Asian Pantry
Pirogi, blini, and borscht are familiar enough to many people, but what surprises might await us when we try ukha, khinkali, khachapuri, lahmadjo or plov? Russia, the Ukraine, and the countries of the Caucasus offer a wealth of culinary delicacies that are hardly known to us, a myriad of foods and flavors fed by the most diverse influences and cultures at the intersection of Orient and Occident. The spectrum extends from traditional fish and meat specialties of the nomadic peoples in northern Russia to sweets with a touch of oriental flavor favored in Azerbaijan. This new volume of Culinaria explores the extraordinary breadth of this fascinating cuisine of many cultures in informative texts written by selected experts with deep understanding of the countries, paired with impressive photography. In addition to providing background information about the various lands and the foods that are typical of each of them, readers will find a generous selection of authentic recipes that invite them to explore this new culinary terrain up close and personal, through cooking, eating, and enjoying.
- Nakladatel
- Ullmann Publishing
- Rozměr
- 224 x 260 x 26
- datum vydání
- 7.05.2015
- ean
- 9783848002139
- Počet stran
- 372
- Hmotnost
- 1408 g
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-3-8480-0213-9
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Triumf pro českou fantastiku: Legie je Knihou roku Lidových novin
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
AOMU: česká aromaterapie, která zpříjemní čtení i každý den
-
Těchto 5 knih potěší každého fanouška napínavých příběhů | Vánoce voní knihou
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE