Čtyři roční období na talíři Jiří Babica, Sapík Jaroslav

Čtyři roční období na talíři - Jiří Babica, Sapík Jaroslav

Čtyři roční období na talíři

Jiří Babica, Sapík Jaroslav

Četl(a) jsem
Chci přečíst

Kniha ( pevná vazba )

Do košíku

312 Kč s DPH
Ušetříte 37 Kč Běžně 349 Kč

E-shopové listy

K nákupu nad 149 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Životním posláním autorů této jedinečné knihy je vaření. Poprvé se potkali v roce 1978, na Václavském náměstí v kuchyni hotelu Ambassador, kde byl Jaroslav šéfkuchařem a Jiří k němu nastoupil jako kuchařský talent. „Byl to náš progresivní elév,“ vzpomíná nestor českých kuchařů a jeho kolega doplňuje: „Už tehdy jsem si uvědomil, že se pro tohle… Přejít na celý popis

Romány, které by Bridget Jones milovala | 1+1 ZDARMA Tyto lechtivé románky plné humoru by si slavná Bridget Jones rozhodně zamilovala. Teď je koupíte v akci 1+1 zdarma Více informací

Popis

Životním posláním autorů této jedinečné knihy je vaření. Poprvé se potkali v roce 1978, na Václavském náměstí v kuchyni hotelu Ambassador, kde byl Jaroslav šéfkuchařem a Jiří k němu nastoupil jako kuchařský talent. „Byl to náš progresivní elév,“ vzpomíná nestor českých kuchařů a jeho kolega doplňuje: „Už tehdy jsem si uvědomil, že se pro tohle povolání narodil.“ Jejich životní cesty se pak obloukem osudově protnuly na Barrandově. Čtyři roční období jsou jejich prvním společným knižním projektem. Jaroslav Sapík, špička v kuchařském oboru a propagátor české kuchyně doma i v zahraničí, vaří pro širokou veřejnost a hlavně pro hosty ve svojí rodinné restauraci. Jiří Babica je jeden z našich nejoblíbenějších televizních kuchařů a jeho doménou je vaření určené pro všechny. „Vždycky jsem chtěl, aby si moje recepty zvládnul připravit každý doma sám a měl z vaření radost.“ Rytmus střídajících se ročních období provází i jejich společnou knihu a lahodně se vine celým rokem. Používají při tom hodně surovin, které jsou v dané roční době přirozeně dostupné a patří do ní. K jaru patří kozí sýr, mladé telecí nebo šťovík, k létu třešně a ryby, k podzimu švestky a zvěřina – a zima, to je samozřejmě česká zabijačka. Pokud tomu rozumíte, stane se vám tato kniha radostí i inspirací.

Sdílet 0

autoři
Jiří Babica | Sapík Jaroslav
kategorie
Knihy » Kuchařky
Nakladatel
Eminent
datum vydání
14.10.2016
isbn
978-80-7281-509-8
ean
9788072815098
Jazyk
čeština
Počet stran
192
Vazba
pevná vazba
Rozměr
175x250mm

Jak si vede v knihy Dobrovský?

47129. v e-shopu | 46019. minulý týden

882. v Kuchařky | 423. minulý týden

Hodnocení a recenze čtenářů

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Nic moc 1 2 3 4 Perfektní 5

  • 5 z 5 hvězdiček Dagmar

    Knížka se čte velmi dobře, doporučuji D

    Kniha, Eminent, 2016, 9788072815098

Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora