3.3 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Životním posláním autorů této jedinečné knihy je vaření. Poprvé se potkali v roce 1978, na Václavském náměstí v kuchyni hotelu Ambassador, kde byl Jaroslav šéfkuchařem a Jiří k němu nastoupil jako kuchařský talent. "Byl to náš progresivní elév," vzpomíná nestor českých kuchařů a jeho kolega doplňuje: "Už tehdy jsem si uvědomil, že se pro tohle… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Sapíkův svět
-
Super jednoduše
-
Chutně a rychle
-
Roman Staša: Matla
-
Legendy světové kuchyně
-
Sapíkův svět
-
Taková normální kuchařka
-
Gordon Ramsay: Moje dokonalá fit jídla
-
Snadno a rychle 3 - Jednoduché recepty pro každý den
-
Moje domácí kuchyně
-
Pohoda v kuchyni
-
Snadno a rychle - 111 receptů pro všední den
-
Famózní!
-
Grilování
-
Kuře - Jednoduše & dokonale
-
Jak vaříme u Matěje
-
Super jednoduše bez masa
-
Chutně a rychle
-
Jamie Oliver: Jeden
-
Slunečná kuchařka. 70 tradičních pokrmů z hospody na statku Slunečná
-
365 receptů bez cukru
-
Lehká kuchyně
-
Jednoduše & dokonale Maso
-
Herbář ze zahrady přímo na talíř 2
Životním posláním autorů této jedinečné knihy je vaření. Poprvé se potkali v roce 1978, na Václavském náměstí v kuchyni hotelu Ambassador, kde byl Jaroslav šéfkuchařem a Jiří k němu nastoupil jako kuchařský talent. "Byl to náš progresivní elév," vzpomíná nestor českých kuchařů a jeho kolega doplňuje: "Už tehdy jsem si uvědomil, že se pro tohle povolání narodil." Jejich životní cesty se pak obloukem osudově protnuly na Barrandově. Čtyři roční období jsou jejich prvním společným knižním projektem. Jaroslav Sapík, špička v kuchařském oboru a propagátor české kuchyně doma i v zahraničí, vaří pro širokou veřejnost a hlavně pro hosty ve svojí rodinné restauraci. Jiří Babica je jeden z našich nejoblíbenějších televizních kuchařů a jeho doménou je vaření určené pro všechny. "Vždycky jsem chtěl, aby si moje recepty zvládnul připravit každý doma sám a měl z vaření radost." Rytmus střídajících se ročních období provází i jejich společnou knihu a lahodně se vine celým rokem. Používají při tom hodně surovin, které jsou v dané roční době přirozeně dostupné a patří do ní. K jaru patří kozí sýr, mladé telecí nebo šťovík, k létu třešně a ryby, k podzimu švestky a zvěřina - a zima, to je samozřejmě česká zabijačka. Pokud tomu rozumíte, stane se vám tato kniha radostí i inspirací.
- Nakladatel
- Eminent
- Rozměr
- 160 x 252 x 18
- datum vydání
- 14.10.2016
- isbn
- 978-80-7281-509-8
- Počet stran
- 192
- Hmotnost
- 728 g
- datum dotisku
- 1.12.2021
- ean
- 9788072815098
- Vazba
- pevná vazba
- Vydání
- 1
- jazyk
- čeština
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
-
Dagmar registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Knížka se čte velmi dobře, doporučuji D
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE