0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazba115 Kč
Běžně 129 Kč
Česká kuchařka podle krevních skupin
Kniha ( pevná vazba )
Stravování podle krevních skupin je dietní obor, považovaný za jeden z nejzajímavějších směrů současnosti. Je založen na fyziologické i psychologické odlišnosti jednotlivých krevních skupin. Autorka vychází ve svém pojetí z klasických pravidel medicíny a dietologie. Prvenstvím knihy je ovšem vnesení nového aspektu, který pozoruhodným způsobem… Přejít na celý popis
V našich knihkupectvích jsme připravili doslova hostinu novinek pro všechny členy Klubu Knihy Dobrovský. Přijďte ochutnat šťavnaté čtení s 30% slevou.
Více informací
Stravování podle krevních skupin je dietní obor, považovaný za jeden z nejzajímavějších směrů současnosti. Je založen na fyziologické i psychologické odlišnosti jednotlivých krevních skupin. Autorka vychází ve svém pojetí z klasických pravidel medicíny a dietologie. Prvenstvím knihy je ovšem vnesení nového aspektu, který pozoruhodným způsobem rozšiřuje původní koncepci o význam Rh faktoru.
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.