Česká kuchařka podle krevních skupin Marie Jana Černická

Česká kuchařka podle krevních skupin - Marie Jana Černická

Česká kuchařka podle krevních skupin

Marie Jana Černická

Četl(a) jsem
Chci přečíst

Kniha ( pevná vazba )

  • Produkt je vyprodaný.

Stravování podle krevních skupin je dietní obor, považovaný za jeden z nejzajímavějších směrů současnosti. Je založen na fyziologické i psychologické odlišnosti jednotlivých krevních skupin. Autorka vychází ve svém pojetí z klasických pravidel medicíny a dietologie. Prvenstvím knihy je ovšem vnesení nového aspektu, který pozoruhodným způsobem… Přejít na celý popis

Historie za 79 Kč Právě teď můžete objednávat z našeho e-shopu vybrané knížky o historických osobnostech a dobách minulých za 79 Kč! Více informací

Popis

Stravování podle krevních skupin je dietní obor, považovaný za jeden z nejzajímavějších směrů současnosti. Je založen na fyziologické i psychologické odlišnosti jednotlivých krevních skupin. Autorka vychází ve svém pojetí z klasických pravidel medicíny a dietologie. Prvenstvím knihy je ovšem vnesení nového aspektu, který pozoruhodným způsobem rozšiřuje původní koncepci o význam Rh faktoru.

Sdílet 0

kategorie
Knihy » Kuchařky » Česká kuchyně
Nakladatel
Eminent
datum vydání
25.6.2003
isbn
978-80-7281-322-3
ean
9788072813223
Jazyk
čeština
Počet stran
206
Vazba
pevná vazba
Rozměr
154x212mm

Bestseller v knihy Dobrovský

53512. v e-shopu | 52541. minulý týden

57. v Česká kuchyně |

Hodnocení čtenářů

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Nic moc 1 2 3 4 Perfektní 5

Další knihy autora