0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazba223 Kč
Běžně 249 Kč
Kniha
Česká kuchařka Babiččina cibulačka, bažant po staročesku, brokolicové klopsy, bůček po myslivecku, dobříšské řízky, farská zelňačka, havelské vdolky, hovězí po havířsku, chalupářská játra, jehně nadivoko, kachna z Pošumaví, karlovarské řízky, lázeňské baklažány, myslivecká sekaná, opilá kachna, pečená divoká husa, pražský květák, rožnovské zelí… Přejít na celý popis
Jejich starší sourozenci zemřeli, protože se milovali. Oni byli předurčeni k tomu, aby se nenáviděli. Ale proti citům jsou bezmocní. Více informací
Česká kuchařka
Babiččina cibulačka, bažant po staročesku, brokolicové klopsy, bůček po myslivecku, dobříšské řízky, farská zelňačka, havelské vdolky, hovězí po havířsku, chalupářská játra, jehně nadivoko, kachna z Pošumaví, karlovarské řízky, lázeňské baklažány, myslivecká sekaná, opilá kachna, pečená divoká husa, pražský květák, rožnovské zelí, sametová omáčka...
Vše, co vyžadujeme od současné domácí kuchyně - bohatý výběr pokrmů: teplé a studené předkrmy, čiré i zahuštěné polévky, tradiční jídla z hovězího, vepřového, skopového masa, drůbeže, králíka, zvěřiny a ryb, pestrobarevnou úpravu těstovin, zeleniny i luštěnin, typicky české omáčky, nákypy a hlavní chody sladké a ovocné
Uvedené recepty jsou prověřené generacemi a upravené tak, aby mohly být připraveny za použití nových technologií, moderní surovinové základny a kuchyňského vybavení jednoduše a rychle
Více než 600 receptů, které lze obměňovat, ochucovat a doplňovat podle vlastní fantazie a zásob ve spíži na mnoho lákavých způsobů, lze servírovat, tak jak ukazují exkluzivní barevné fotografie
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.