Život válečníka E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

EPICKÁ FANTASY PLNÁ DRSNÝCH MUŽŮ, NEBEZPEČNÝCH ŽEN A DĚSIVÝCH MONSTER… Byla to doba temnoty, krve a strachu. Byla to doba, kdy na trůnu z Kamene seděl Císař, možná člověk, možná prastará, nesmrtelná entita. Byla to doba meče, magie a šílených bohů vyštvaných z bezedných propastí času. Tehdy se na stezkách Císařství objevil válečník,… Přejít na celý popis

Oslavte Mezinárodní den knihy | Je tu DOPRAVA ZDARMA! Oslavte s námi Mezinárodní den knihy! Jsou tu dny DOPRAVY ZDARMA, během kterých za vás zaplatíme poštovné my! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

EPICKÁ FANTASY PLNÁ DRSNÝCH MUŽŮ, NEBEZPEČNÝCH ŽEN A DĚSIVÝCH MONSTER…

Byla to doba temnoty, krve a strachu. Byla to doba, kdy na trůnu z Kamene seděl Císař, možná člověk, možná prastará, nesmrtelná entita. Byla to doba meče, magie a šílených bohů vyštvaných z bezedných propastí času.

Tehdy se na stezkách Císařství objevil válečník, který v sobě nesl touhu po pomstě, moudrost věků i žal po dávno ztracené lásce. Aniž by to tušil, na hřbetě koně i draka, obutý i bosý, ostřím meče i holou pěstí psal pochmurnou historii našeho světa. Historii Císařství.

Ti, co nevěděli, mu říkali Sebasttyen. Ti, co věděli, mu říkali Nezrozený. Ti, co tušili, říkali, že spálí svět na popel.

Tohle je jeho příběh. Tohle je jeho život. Život válečníka.

Sdílet 0

Nakladatel
Mystery Press
jazyk
čeština
Počet stran
472
datum vydání
1.01.2022
  • Tomáš Lesk Tomáš Lesk

    Život válečníka je knihou, jež zdaleka nejvíce potěší zejména fanoušky fantasy ze staré školy, v nichž se pro akci nejde daleko a které jsou zasazeny do bohatého, životem a historií tepajícího světa. Světa, který nikterak neskrývá silnou inspiraci jinými díly. Což se může setkat s kritikou pro svou neoriginalitu, nicméně já to spíše vnímal jako plus a důkaz přítomnosti k subžánru.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 4.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika Kosejk registrovaný uživatel

    Pro mě až doposud zcela neznámý autor a nebýt nenápadné reklamy, která na mě vyskočila při jednom večerním projíždění storíček, přišla bych opravdu o hodně. Kniha na první pohled jistě zaujme svojí vizuální stránkou a věřte mi, že unvitř je ještě krásnější. Nádherné ilustrace a celkově barevné provedení bylo pastvou pro oči a dovršilo můj celkový a vesměs kladný pocit, který jsem z knihy měla. ***** Příběh je členěn do 4 částí, kde každá z nich sleduje určitou epoizodní etapu ze života jednoho válečníka (ejhle, název knihy). Jednotlivé části na sebe zdánlivě nenavazují, ale jako celek utvářejí propracovaný a komplexní obraz napínavého a neskutečně temného fantasy světa, kam by se člověk bál sednout si i do hospody na pivo. Každá část je zároveň zasazena do jiné části světa, potkáváme nové postavy, které jsou dotaženy k dokonalosti a každá je za sebe originální. ***** Sama hlavní postava je přesně taková, jaká by měla být, aby uspokojila i ty nejrýpavější a věčně nespokojené čtenáře. Sebasttyen je zároveň padouch i hrdina, zlomený i v plné síle, šťastý i nešťastný a i tehdy, když má kolem sebe souputníky, přátelé i milované, je neustále sám. Ve výsledku si ho oblíbíte, budete nadšeně sledovat jeho dobrodružství, ale bude vám ho celou dobu dost líto. ***** Tempo knihy je svižné, díky epizodám poznáváte pořád něco nového, takže nemáte vůbec šanci se začít nudit. Kniha má spád a zároveň i spoustu prostoru k zamyšelní. Stylově mi jak členění příběhu, tak i autorův styl psaní, evokuje práci Sapkowskeho, takže všichni jeho příznivci by měli být Životem válečníka uspokojeni. ***** Meč & magie at its finest!

    Kniha, Mystery Press, 2022, 9788075883681

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 244 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora