Zimní naděje

Autor Lisa Kleypas

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Půvabná, ale ostýchavá Evie Jennerová snívala o něžném milenci s chlapeckým úsměvem, ale krutý osud pro ni uchystal zlé překvapení. Po smrti své urozené matky vyrůstala u příbuzných, kteří ji od útlého věku týrali a ponižovali. Zakázali jí dokonce stýkat se s těžce nemocným otcem a nikterak se netají tím, jak se těší, až Evie zdědí jeho bohatství.… Přejít na celý popis

Gillian McAllisterová: Stane se včera Zítra se stane matkou vraha, ale to nesmí dopustit! Je odhodlaná vracet se den za dnem tak daleko zpátky časem, dokud nenajde způsob, jak tomu zabránit. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Půvabná, ale ostýchavá Evie Jennerová snívala o něžném milenci s chlapeckým úsměvem, ale krutý osud pro ni uchystal zlé překvapení. Po smrti své urozené matky vyrůstala u příbuzných, kteří ji od útlého věku týrali a ponižovali. Zakázali jí dokonce stýkat se s těžce nemocným otcem a nikterak se netají tím, jak se těší, až Evie zdědí jeho bohatství. Ve své hrabivosti zašli dokonce tak daleko, že chtějí Evii zaslíbit odpornému bratranci, jen aby měli z budoucího dědictví co největší prospěch.

Evie se obává, že by jí dokonce mohli začít usilovat o život, a tak vyhledá zhýralého Sebastiana, lorda St. Vincenta, a nabídne mu prostou dohodu: uzavřou sňatek z rozumu, který jí zajistí ochranu před příbuznými a jemu poskytne tolik potřebné finance.

Sebastian neváhá ani na chvíli. Je přesvědčen, že díky svým zkušenostem se ženami si Evii omotá kolem prstu a bude si nerušeně užívat nabytého jmění. Jeho představy se ale začnou bortit jako domeček z karet. Na jedné straně na něj útočí Eviini příbuzní, kteří se nehodlají vzdát bez boje, ale především ho ničí vědomí, že se do Evie zamiloval. On, proslulý milovník, přece nikdy nemůže přiznat své city! Dokáže ho Evie změnit natolik, aby přestal považovat upřímnou lásku za ponížení?

Sdílet 0

Nakladatel
Baronet
jazyk
čeština
Počet stran
304
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 6 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    Všechny historické knihy od Kleypas jsou výborné. Anglie, 19 století... Je to taková Jane Austen s trochou erotiky a dramatickou zápletkou. Tahle patří k mým nejoblíbenějším. Je to třetí díl ze série. Každá kniha se dá číst zvlášť, ale tady je přecejen lepší znát předchozí díl, protože na něj tento bezprostředně navazuje.

    Kniha, Baronet, 2023, 9788026919957

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 269 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora