Dáma s minulostí

Autor Amanda Quick

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Lyra Brazierová, nejnovější obyvatelka Burning Cove, je znepokojená, když její šéfová zničehonic zmizí. Lyra tuší, že se Raině Kirkové něco muselo stát, a vypátrá, že měla namířeno do jistého exkluzivního lázeňského hotelu. Lyře chybí zkušenosti v detektivní branži, které ovšem vynahrazuje intuicí a instinktem. A její intuice není zrovna nadšená z… Přejít na celý popis

Robert Bryndza: Anděl smrti Mrtvý politik i fotbalová hvězda, zmatená Metropolitní policie a stopy vedoucí k sexuální pracovnici. Nový Robert Brynzda je tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Lyra Brazierová, nejnovější obyvatelka Burning Cove, je znepokojená, když její šéfová zničehonic zmizí. Lyra tuší, že se Raině Kirkové něco muselo stát, a vypátrá, že měla namířeno do jistého exkluzivního lázeňského hotelu. Lyře chybí zkušenosti v detektivní branži, které ovšem vynahrazuje intuicí a instinktem. A její intuice není zrovna nadšená z toho, že se dala dohromady s Lutherem Pellem, Raininým nebezpečným milencem, který chce o pomoc požádat někoho zkušenějšího.

Namísto uhlazeného soukromého očka se zbraní v ruce, jehož očekávala, je Simon Cage obchodník se starými rukopisy s klidným, akademickým vzezřením a chladným, rezervovaným pohledem. Lyra má však podezření, že je Simon mnohem víc, než se na první pohled zdá, a tušení se jí potvrdí, když dorazí do lázní, kde předstírají pár: Simon má výjimečný dar, který mu umožňuje odhalit tajemství, což je dovednost, jež je pro nalezení Rainy klíčová.

Nezvyklá dvojice se propadne králičí norou plnou pokroucených klepů a ztracených prominentních osob a odhalí, že lázně jsou jen zástěrkou pro cosi mnohem temnějšího, než si představovali. S vrahem v jejich středu není Raina jediná, kdo se ocitl ve smrtelném nebezpečí – Lyra je totiž další na řadě.

Sdílet 0

Nakladatel
Baronet
Počet stran
328
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Miroslava Vudarčiková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha se četla výborně, nechybělo napětí a zamilovanost.

    E-kniha, Baronet, 2023,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 279 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora