Ďábel v přestrojení

Autor Lisa Kleypas

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

„Ďábel nikdy lidi nezastrašuje, aby dělali špatné věci. Uvádí je v pokušení.“ Lady Merritt Sterlingová, tvrdohlavá kráska, která řídí dopravní společnost, dobře ví, že londýnská společnost umírá touhou přistihnout ji při skandálu. Zatím byla příliš chytrá, než aby jí vyhověla. Jenže pak pozná Keira MacRaea, drsného a ošlehaného skotského výrobce… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

„Ďábel nikdy lidi nezastrašuje, aby dělali špatné věci. Uvádí je v pokušení.“

Lady Merritt Sterlingová, tvrdohlavá kráska, která řídí dopravní společnost, dobře ví, že londýnská společnost umírá touhou přistihnout ji při skandálu. Zatím byla příliš chytrá, než aby jí vyhověla. Jenže pak pozná Keira MacRaea, drsného a ošlehaného skotského výrobce whisky, a všechny její praktické plány se rozplynou jako dým. Nemohli by být odlišnější, než jsou, ale vznikne mezi nimi mocná, syrová a nepřekonatelná přitažlivost.

Od chvíle, kdy Keir MacRae přijede do Londýna, má jen dva cíle. Za prvé: nezamilovat se do oslnivé lady Merritt Sterlingové. Za druhé: nenechat se zabít.

Zatím se mu ani jedno z toho moc nedaří.

Keir neví, proč ho chce někdo usmrtit, dokud osud neodhalí tajemství jeho záhadné minulosti. Jeho svět se otočí vzhůru nohama a jediný, komu věří, je Merritt.

Jejich vášeň vzplane s prudkostí, jakou Merritt ještě nikdy nepoznala, a přiměje ji toužit po tom jediném, co od Keira MacRaea nemůže získat: věčnost. Nebezpečí se blíží a Merritt udělá vše, co je třeba, aby zachránila muže, kterého miluje… i když ví, že je to možná ďábel v přestrojení.

Sdílet 0

Nakladatel
Baronet
jazyk
čeština
Počet stran
344
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Jana registrovaný uživatel

    Úžasné.... Ostatně jako každá její kniha :-)

    Kniha, Baronet, 2022, 9788026917922

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 279 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora