Zákoník práce 2022 - s výkladem E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Seznamte se díky této osvědčné publikaci komplexně se změnami, které přinášejí všechny novely zákoníku práce. Zahrnuje novely všech právních předpisů, které jakkoliv ovlivňují znění zákoníku práce, novelizovaný text je pro snadnou orientaci zvýrazněn různým typem písma. V knize najdete přehledný výklad, který vás upozorňuje i na problémy při… Přejít na celý popis

Hororový duben? Pecky od FOBOSU od 99 Kč včetně e-knih! FOBOS je záruky kvality a čtivosti pro všechny fanoušky hororu! Knihy vycházející pod touto značkou teď koupíte od 99 Kč. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Seznamte se díky této osvědčné publikaci komplexně se změnami, které přinášejí všechny novely zákoníku práce. Zahrnuje novely všech právních předpisů, které jakkoliv ovlivňují znění zákoníku práce, novelizovaný text je pro snadnou orientaci zvýrazněn různým typem písma.

V knize najdete přehledný výklad, který vás upozorňuje i na problémy při aplikaci pracovněprávních předpisů v praxi. Bude vítaným průvodcem nejen všem zaměstnavatelům, personalistům a právníkům, ale i zaměstnancům a odborářům.

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
104
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček vladimira.klimova@seznam.cz registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Zákoník práce s výkladem není knížka, která se čte od první do poslední strany. Pro mě důležité, že jsem v něm našla všechno, co jsem potřebovala, odpovědi na všechny mé otázky.

    Kniha, Grada, 2022, 9788027135394

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 152 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora