Za to můžeš ty... můj mozku E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Máte občas pocit, že nechápete chování svého partnera, dítěte či kolegy v práci? Že jednají naprosto nesmyslně? Nebo někdy nedokážete vysvětlit, proč jste něco řekli či udělali? Náš mozek je složitý a bylo o něm vypracováno již mnoho studií, ale stále je co objevovat. Teorie trojjediného mozku není neznámá, ale autor této knihy vám nabízí nové… Přejít na celý popis

Morgane Moncomble: Srdcové eso Dá se v lásce blafovat stejně jako v pokeru? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Máte občas pocit, že nechápete chování svého partnera, dítěte či kolegy v práci? Že jednají naprosto nesmyslně? Nebo někdy nedokážete vysvětlit, proč jste něco řekli či udělali? Náš mozek je složitý a bylo o něm vypracováno již mnoho studií, ale stále je co objevovat. Teorie trojjediného mozku není neznámá, ale autor této knihy vám nabízí nové poznatky, jak právě trojjedinost mozku ovlivňuje naše chování. Dozvíte se, jak se chovají lidé, u nichž dominuje plazí mozek, mozek šelem či mozek primátů, jak tyto lidi mezi sebou rozpoznat a jak s nimi jednat. Zjistěte i vy, zda jste plaz, šelma či primát.

Náš trojjediný mozek ovlivňuje naše chování doma i v práci. Naučte se toho využít.

Sdílet 0

Nakladatel
BizBooks
jazyk
čeština
Počet stran
128
datum vydání
1.01.2015

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Regina registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha mě nadchla svou praktičností. Už je to několik let, co ji mám za sebou, ale moudra z ní využívám denně v osobním životě i v práci. Doporučuji každému, kdo je unaven z přemíry typologií, které jsou sice zajímavé, ale nedají se pořádně využít v praxi, jak je těch typů přehršel. Tohle je akční a prostě to sedí.

    E-kniha, BizBooks, 2015,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 119 Kč Nápověda