Všechny, které pohřbil E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

220 Kč s DPH
Běžně 290 Kč Nápověda Jsme transparentní

Dvanáctiletá Sophie a její matka Amelia-Rose se přestěhují z Massachusetts do Londýna, kde se seznámí s charismatickým Mattym Melgrenem. Ten se rychle stane neodmyslitelnou součástí jejich života a malé Sophii nahradí otce. Když se však ve vztahu obou dospělých objeví problémy, začne v blízkém okolí řádit sériový vrah, který si vybírá velmi… Přejít na celý popis

Robert Bryndza: Anděl smrti Mrtvý politik i fotbalová hvězda, zmatená Metropolitní policie a stopy vedoucí k sexuální pracovnici. Nový Robert Brynzda je tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Dvanáctiletá Sophie a její matka Amelia-Rose se přestěhují z Massachusetts do Londýna, kde se seznámí s charismatickým Mattym Melgrenem. Ten se rychle stane neodmyslitelnou součástí jejich života a malé Sophii nahradí otce. Když se však ve vztahu obou dospělých objeví problémy, začne v blízkém okolí řádit sériový vrah, který si vybírá velmi specifický typ oběti – ženy, které jako by z oka vypadly Amelii-Rose.

Za tyto sériové vraždy je nakonec odsouzen Matty, ale jeho vina je nadále předmětem spekulací. Nekonečné otázky a nejistota nakonec zničí jak matku, tak dceru. Téměř o dvacet let později obdrží Sophie z věznice Battlemouth dopis, kde se dozví, že Matty umírá a chce se s ní setkat.

Zdá se, že Sophie konečně dostane odpovědi, po kterých tolik touží. Bude pro ni však pravda vysvobozením, nebo hřebíčkem do rakve?

Sdílet 0

Nakladatel
Vendeta
jazyk
čeština
Počet stran
320
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 19 hodnocení čtenářů

10× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Vendulka Uživatel aplikace KDčko Zakoupil produkt

    Zajímavý pohled na život osoby, která měla blízký vztah s usvědčeným sériovým vrahem. Děj se chvílemi trošku vlekl.

    Kniha, Vendeta, 2023, 9788027704293

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Kohútová registrovaný uživatel

    Příběh je opravdu skvěle promyšlený a na své si určitě přijdou i milovníci true crime příběhů, protože tato kniha je jimi inspirována. Ale jako celek je samozřejmě smyšlená. Jestli máte rádi knihy o sériových vrazích, tak je tento titul jako dělaný pro vás. Mě neskutečně bavil. Ani chvíli jsem se nenudila a hltala stránky jednu za druhou. Obzvlášť konec byl pěkně vypečený. Myslela jsem si různé teorie, ale tahle mě absolutně nenapadla.

    Kniha, Vendeta, 2023, 9788027704293

  • 5 z 5 hvězdiček Blanka Běláková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Super čtení

    E-kniha, Vendeta, 2023,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 49 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora