Vánoční koledy lady Osbaldestoneové E-kniha

Vánoční koledy lady Osbaldestoneové E-kniha

Součástí série: Lady Osbaldestoneová 2. díl z 4

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Therese, lady Osbaldestoneová, i její domácnost s radostí přivítají zprávu, že Jamie, George a Lottie, tři děti její mladší dcery, si vyprosili předvánoční třítýdenní pobyt na jejím venkovském sídle v Little Moseley, aby si užili všechny vesnické tradice. A pak zcela neočekávaně dorazí i Melissa, dospívající dcera Theresiny starší dcery, protože… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Therese, lady Osbaldestoneová, i její domácnost s radostí přivítají zprávu, že Jamie, George a Lottie, tři děti její mladší dcery, si vyprosili předvánoční třítýdenní pobyt na jejím venkovském sídle v Little Moseley, aby si užili všechny vesnické tradice.

A pak zcela neočekávaně dorazí i Melissa, dospívající dcera Theresiny starší dcery, protože její rodina je zatím na cestách.

Therese si s uzavřenou a mrzutou dívkou neví dvakrát rady, ale Melissa naštěstí zjistí, že stále ještě je dost dítě, aby se bavila ve společnosti mladších bratranců a sestřenice, kteří se nadšeně účastní prostých radostí vesnických Vánoc.

A zatímco loni vesnici trápila záhada zmizelých vánočních hus, tentokrát se objeví nový problém – ztratily se notové zápisy vánočních koled a nový varhaník neumí hrát jinak než z listu. Vánoce bez společného zpěvu koled si však žádný z vesničanů nedovede představit.

Therese okamžitě zapojí vnoučata do pátrání po zmizelém svazku not, což není snadný úkol, protože kniha koled obvykle volně kolovala po celé vesnici podle toho, kdo měl právě chuť si podle not zahrát či zazpívat. Čtveřice Theresiných podnikavých vnoučat putuje dům od domu a snaží se vystopovat knihu, jejíž zmizení se mění ve stále větší záhadu.

Sdílet 0

Nakladatel
Baronet
jazyk
čeština
Počet stran
224
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček KVĚTA PETRUŠOVÁ registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    TATO KNIHA SE MI ČETLA STEJNĚ DOBŘE JAKO VŠECHNY KNIHY OD S. LAURENS. JAK NÁZEV NAPOVÍDÁ I TENTO PŘÍBĚH SE ODEHRÁVÁ TĚSNĚ PŘED VÁNOCI. LADY O. BYLA NACHLAZENÁ A TAK SE NEZÚČASTNILA DVOU MŠÍ,NA KTERÝCH SE SVOU HROU PŘEDSTAVIL NOVÝ VARHANÍK. KDYŽ HO TEDY SLYŠELA PŘI TŘETÍ MŠI , MOC SE JÍ TO LÍBILO. DVA TÝDNY PŘED VÁNOCI SE NA JEJÍM PRAHU OBJEVILA VŠECHNA TŘI VNOUČATA, KTERÁ SI SVŮJ POBYT U BABIČKY SKORO VYDUPALA, PROTOŽE JEJICH NÁVŠTĚVA SE JIM PŘEDCHOZÍ ROK VELMI LÍBILA. A ABY TOHO NEBYLO MÁLO, O DEN POZDĚJI SE TU OBJEVÍ DALŠÍ VNUČKA LADY O., ČTRNÁCTILETÁ MELISSA, SE KTEROU SI ZPOČÁTKU NEVÍ MOC RADY. DRUHÝ DEN DOPOLEDNE VEZME VŠECHNY ČTYŘI DĚTI S SEBOU NA NÁVŠTĚVU FARY, ABY SI POSLECHLA OD VIKÁŘOVY ŽENY NĚJAKÉ NOVINY. KDYŽ JSOU V NEJLEPŠÍM, VYRUŠÍ JE SÁM VIKÁŘ OTÁZKOU: "NEVIDĚLA SI JI?" PO CHVÍLI SE KONEČNĚ LADY O. S MELISSOU A VIKÁŘOVOU ŽENOU DOZVĚDÍ, ŽE ZMIZELA VELKÁ KNIHA VÁNOČNÍCH KOLED A BEZ NÍ PODLE VIKÁŘE NEBUDOU MÍT POŘÁDNOU VÁNOČNÍ MŠI, PROTOŽE NOVÝ VARHANÍK SICE HRAJE JAKO PÁN BŮH, ALE JEN KDYŽ MÁ PŘED SEBOU PARTITURU S NOTOVÝM ZÁPISEM. BEZ NOT PROSTĚ NEZAHRAJE PROSTĚ ANI Ň. A LADY O. SE ZARADUJE, KONEČNĚ NĚČÍM ZAMĚSTNÁ VNOUČATA, A NEJENOM TA MENŠÍ ALE I MELISSU. UKLIDNÍ VIKÁŘE, ABY VŠECHNO NECHAL NA NÍ A JEJÍCH MALÝCH POMOCNÍCÍCH. JAK JE ZVYKEM LADY O. I JEJÍCH VNOUČAT, PUSTÍ SE DO HLEDÁNÍ KNIHY O STOŠEST A DĚTI SE JEŠTĚ K TOMU VŠEMU DOMLUVÍ S VARHANÍKEM, ŽE PRO TENTO ROK S NÍM BUDOU SPOLUPRACOVAT JAKO MALÝ PĚVECKÝ SBOR, ABY TO STÁLO OPRAVDU ZA TO. A SAMOZŘEJMĚ NEMŮŽE CHYBĚT ZAMILOVANÝ PÁR, ALE KDO TO JE A JAK TO S NÍM I S KNIHOU KOLED DOPADNE, SI MUSÍ PŘEČÍST VŠICHNI SAMI.

    Kniha, Baronet, 2020, 9788026914440

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 199 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora