Vykoupení Malcolma Sinclaira E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Malcolm Sinclair s pověstí ne zrovna šlechetného a čestného muže jakoby zázrakem přežije svou smrt. Když se ze svých zranění zotavuje v převorství, má dost času přemýšlet o minulosti a napravení. A tak se zrodí nový – lepší a poctivější – Thomas Glendower, který chce odčinit, co pokazil… Jaký úkol ho čeká, aby se zbavil viny? Po… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Limitovaná edice Strašidelné domy Kdo se rád bojí, nesmí si nechat ujít knížky Darcy Coates. První tři díly její hororové série Strašidelné domy nyní vycházejí v limitované edici s až děsivě krásnou ořízkou! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Malcolm Sinclair s pověstí ne zrovna šlechetného a čestného muže jakoby zázrakem přežije svou smrt. Když se ze svých zranění zotavuje v převorství, má dost času přemýšlet o minulosti a napravení. A tak se zrodí nový – lepší a poctivější – Thomas Glendower, který chce odčinit, co pokazil… Jaký úkol ho čeká, aby se zbavil viny?

Po návratu na venkovské panství zjistí, že má novou hospodyni, která v domě bydlí se dvěma dětmi. Brzy mu dojde, že Rose před ním skrývá tajemství, a je rozhodnutý přijít mu na kloub. Rose ví, že odhalení pravdy je příliš riskantní, ale Thomas si brzy získá její důvěru… i srdce.

Nebezpečí, které Rose a dětem hrozí, je velmi blízko a Thomas je jediný, kdo jim může pomoct. Všichni se tedy vydávají do Londýna, aby usvědčili toho, kdo je ohrožuje. Podaří se jim společně se Scotland Yardem odhalit skutečného nepřítele? Podaří se Thomasovi konečně uzavřít jednu kapitolu svého života a dočká se vykoupení svých hříchů?

Sdílet 0

série
The Casebooks of Barnaby Adair 2. díl z 2
Další ze série
1. Spletitý případ pana Montaguea
2. Vykoupení Malcolma Sinclaira
kategorie
E-knihy » Beletrie » Historické romány
Témata
Londýn
Nakladatel
HarperCollins
jazyk
čeština
Počet stran
400
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 199 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora