Závazek E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Historická romance zasazená do období 1100 n.l., kdy Anglie byla zasažena smrtí Viléma II. a na královský trůn nastupuje Jindřich I.Gillian nikdy nebyla obyčejná dívka. Její život už od raného dětství byl provázen viděním věcích budoucích. Její dar, skrývaný jejím nevlastním otcem na hradě Moray, naplňoval všechny v jejím okolí strachem.Vše se ale… Přejít na celý popis

Puzzlemánie Máte rádi puzzle? DINO teď přináší PUZZLEMÁNII se slevou 50 % online i v prodejnách Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Historická romance zasazená do období 1100 n.l., kdy Anglie byla zasažena smrtí Viléma II. a na královský trůn nastupuje Jindřich I.
Gillian nikdy nebyla obyčejná dívka. Její život už od raného dětství byl provázen viděním věcích budoucích. Její dar, skrývaný jejím nevlastním otcem na hradě Moray, naplňoval všechny v jejím okolí strachem.
Vše se ale změní v okamžiku, kdy je její otec zatčen a ona musí jen se svými nejbližšími utéct do Skotské Vysočiny, kde nalézá nejen mír, který nikdy nepoznala, ale i něco, co si nikdy nemyslela, že pozná. Lásku.
Štěstí je ale stále daleko. Vrah číhá ve stínu, aby udeřil svým posledním úderem, a staré křivdy musí být napraveny, aby mohla být pravda objevena.

Sdílet 0

Nakladatel
TZ-one
jazyk
čeština
Počet stran
495
datum vydání
1.01.2016

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 120 Kč Nápověda