Troufalé rozhodnutí E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Další z oblíbených a poutavých romantických příběhů ze skotské Vysočiny je inspirován historií jednoho z předních skotských klanů a přináší vhled do dávné historie klanového společenství.*Skotská Vysočina 1334*V čele klanu McKennů stojí rod divokých, ale spravedlivých bojovníků, nadosmrti oddaných jeden druhému. Je ovšem třeba, aby… Přejít na celý popis

Bobří bráchové! Je libo (B)OBŘÍ slevičku? Je libo (B)OBŘÍ slevičku? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Další z oblíbených a poutavých romantických příběhů ze skotské Vysočiny je inspirován historií jednoho z předních skotských klanů a přináší vhled do dávné historie klanového společenství.
*
Skotská Vysočina 1334
*
V čele klanu McKennů stojí rod divokých, ale spravedlivých bojovníků, nadosmrti oddaných jeden druhému. Je ovšem třeba, aby klan měl následovníka, a tak si ovdovělý nejstarší syn musí najít nevěstu.
Malcolma vůbec nenapadne, že by se jí mohla stát lady Joan, již sice zná od dětství, ale považuje ji za zhýčkanou a sobeckou princezničku. Neví, že ji manželství s krutým mužem zcela změnilo a že dnes musí spoléhat jen na svou krásu, bystrý úsudek a odvahu, které mohou ji i jejího malého synka chránit před zmatky v okolním světě i ve vlastní rodině. Když Joan učiní Malcolmovi překvapivou nabídku, aby ho chránila před falešným obviněním, poznává, že kromě nebývalé krásy, jež ho už dříve fascinovala, má v sobě Joan také kuráž a nebývalou sílu ducha. Získává v ní tedy manželku, která bude stát při něm, ale neví, zda se mu podaří získat si i její důvěru a lásku.

Sdílet 0

Nakladatel
OLDAG
jazyk
čeština
Počet stran
304
datum vydání
1.01.2024

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 219 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora