V zajetí emocí

Autor Petr Eybl

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Sbírka básní s emotivním nádechem, která vám rozšíří nejen vědomí, ale i povědomí o hloubce lidských emocí a o tom, jak silnou moc nad nimi mají slova. A nejen to. Tato sbírka vám poskytne klíč k světu, který jste doposud neznali. K světu, který vás přiměje přemýšlet nad lidským světem z více úhlů. A občas také jen nakreslí úsměv na tváři,… Přejít na celý popis

Velký den hororu | První kniha Darcy Coates Duch domu Ashburnů ZDARMA Duch domu Ashburnů, první kniha milované Darcy Coates, se dočkala své audio verze. A abychom to společně pořádně oslavili můžete si ji poslechnout zcela zdarma! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Sbírka básní s emotivním nádechem, která vám rozšíří nejen vědomí, ale i povědomí o hloubce lidských emocí a o tom, jak silnou moc nad nimi mají slova. A nejen to. Tato sbírka vám poskytne klíč k světu, který jste doposud neznali. K světu, který vás přiměje přemýšlet nad lidským světem z více úhlů. A občas také jen nakreslí úsměv na tváři, poskytne únik z reality každodenního života nebo zpříjemní posezení u čaje.

Sdílet 0

kategorie
E-knihy » Poezie
Nakladatel
Pointa
jazyk
čeština
Počet stran
128
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 11 hodnocení čtenářů

11× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie Hospodářová registrovaný uživatel

    Kniha je jedinečným a dojemným pohledem do nitra lidské duše. Autorovi se podařilo s nadhledem a hloubkou zachytit širokou škálu emocionálních stavů, které formují naše bytí. Každá báseň je jak malý obraz, který mění barevné tóny podle aktuální nálady autora. V tomto literárním díle se setkáváme s radostí, láskou, smutkem i bolestí, přičemž každý verš se stává hmatatelným výrazem lidského prožívání. Přestože je tato kniha zasazena do žánru poezie, není omezena jen na estetický rozměr, ale proniká do hloubky duševního nitra člověka. Slova zde jsou klíčem, který odemyká dveře k našim nejintimnějším myšlenkám a citům. Jsem opravdu nadšená z této knihy, která nejen oslovuje mé smysly, ale rovněž mě naléhavě přiměla zamyslet se nad vlastními pocity a prožitky. Doporučuji tuto sbírku básní všem, kdo chtějí zažít literární dobrodružství plné emocionální autenticity a poetické krásy.

    Kniha, Pointa, 2023, 9788076912328

  • 5 z 5 hvězdiček Petr Rychlý registrovaný uživatel

    Na lepší poezii od českého autora jsem několik let nenarazil, a to pravidelně hledám nové výplody poezie. Kam se hrabe Václav Hrabě... A i další známí autoři... Smekám pomyslný klobouk a moc doufám, že od tohoto autora ještě budu mít možnost si něco přečíst.

    Kniha, Pointa, 2023, 9788076912328

  • 5 z 5 hvězdiček Juliana Chmelyk registrovaný uživatel

    Tato kniha se čte opravdu sama. Najdete v ní spoustu chytrých metafor a myšlenkových hrátek, které Vás donutí zamyslet se. Vřele doporučuji všem, kdo ocení poezii s krásnou pointou.

    Kniha, Pointa, 2023, 9788076912328

  • 5 z 5 hvězdiček Simona registrovaný uživatel

    Knihu jsem koupila v předprodeji a sice jsem četla jen pár stránek, ty mě ale kompletně pohltily. Z každé básni si vždy něco odnesu.

    Kniha, Pointa, 2023, 9788076912328

  • 5 z 5 hvězdiček Daniel Procházka registrovaný uživatel

    Knihu jsem koupil již v předprodeji a opravdu velmi mile mě překvapila. Jedná se o velmi inteligentně napsanou knihu se spoustou hlubokých myšlenek. Doporučuji nejen všem, kdo máte rádi poezii, ale i všem ostatním, protože tato kniha za to stojí.

    Kniha, Pointa, 2023, 9788076912328

  • 5 z 5 hvězdiček Nela Smejkalová registrovaný uživatel

    Pěkná kniha, ale některé básně jsou trochu složité.

    Kniha, Pointa, 2023, 9788076912328

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 179 Kč Nápověda