Upgrade

Autor Blake Crouch

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

AUTOR BESTSELLERŮ TEMNÁ HMOTA A ZHROUCENÝ ČAS.„Jste dalším krokem v lidské evoluci.“Logan Ramsay si zpočátku není jistý, jestli je něco jinak. Jen se cítí o něco... jasněji. Lépe se soustředí, lépe zvládá multitasking, čte o něco rychleji, lépe si pamatuje, potřebuje méně spánku.Zanedlouho však začíná svět kolem sebe vnímat jinak. Loganův genom… Přejít na celý popis

Robert Bryndza: Anděl smrti Mrtvý politik i fotbalová hvězda, zmatená Metropolitní policie a stopy vedoucí k sexuální pracovnici. Nový Robert Brynzda je tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

AUTOR BESTSELLERŮ TEMNÁ HMOTA A ZHROUCENÝ ČAS.„Jste dalším krokem v lidské evoluci.“Logan Ramsay si zpočátku není jistý, jestli je něco jinak. Jen se cítí o něco... jasněji. Lépe se soustředí, lépe zvládá multitasking, čte o něco rychleji, lépe si pamatuje, potřebuje méně spánku.Zanedlouho však začíná svět kolem sebe vnímat jinak. Loganův genom byl hacknut a přeskládán. Důvod, proč ho napadly, sahá desítky let do nejtemnějšího koutu jeho minulosti a děsivého rodinného dědictví.A co hůř – to, co se mu děje, je jen prvním krokem v mnohem větším plánu, který způsobí stejné změny celému lidstvu.

Sdílet 0

Nakladatel
Laser
jazyk
čeština
Počet stran
344
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 7 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček ykwia registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kto pozná autora, nebude prekvapený, kto nepozná, tak si ho obľúbi a pri tejto knihe neskončí. Sci-fi, kde rozoberá dopady vedecko-technického na bežných ľudí je presne jeho šálka kávy. Čítavé, zaujímavé, uletené.

    Kniha, Laser, 2022, DEF0000048700

  • 4 z 5 hvězdiček Lix One registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Blake Crouch je můj oblíbený autor a věděl jsem, že mě nezklame. Nicméně, musím říci, že Temná hmota a Zhroucený čas byly lepší. V Upgradu jsem nejprve cítil Nepřítele státu, potom Lucy a až asi od poloviny knihy to začalo mít vlastní ksicht. Čte se to dobře, má to spád, jistou dynamiku a téma týkající se blízké budoucnosti (i když asi ne v takovém rozsahu). Přesto to ale nebyla taková jízda jako zhroucený čas. Na konci i pár dobrých myšlenek o budoucnosti lidstva.

    E-kniha, Laser, 2022,

  • 5 z 5 hvězdiček Renáta Slábová registrovaný uživatel

    Knihu jsem přečetla jedním dechem, jak už jsem od autora zvyklá. Překvapil mne uceleným pojetím, pro mne tak neznámého tématu, kterým je genové inženýrství. Božského komplexu se nyní dotkl výrazně a překvapil mne možnými následky, jelikož nyní ani postava klaďase není zcela bílá jako papír a ku konci... To už si musíte přečíst sami!

    Kniha, Laser, 2022, 9788024285375

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 319 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora