Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 7 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček ykwia registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kto pozná autora, nebude prekvapený, kto nepozná, tak si ho obľúbi a pri tejto knihe neskončí. Sci-fi, kde rozoberá dopady vedecko-technického na bežných ľudí je presne jeho šálka kávy. Čítavé, zaujímavé, uletené.

    Kniha, Laser, 2022, DEF0000048700

  • 4 z 5 hvězdiček Lix One registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Blake Crouch je můj oblíbený autor a věděl jsem, že mě nezklame. Nicméně, musím říci, že Temná hmota a Zhroucený čas byly lepší. V Upgradu jsem nejprve cítil Nepřítele státu, potom Lucy a až asi od poloviny knihy to začalo mít vlastní ksicht. Čte se to dobře, má to spád, jistou dynamiku a téma týkající se blízké budoucnosti (i když asi ne v takovém rozsahu). Přesto to ale nebyla taková jízda jako zhroucený čas. Na konci i pár dobrých myšlenek o budoucnosti lidstva.

    E-kniha, Laser, 2022,

  • 5 z 5 hvězdiček Renáta Slábová registrovaný uživatel

    Knihu jsem přečetla jedním dechem, jak už jsem od autora zvyklá. Překvapil mne uceleným pojetím, pro mne tak neznámého tématu, kterým je genové inženýrství. Božského komplexu se nyní dotkl výrazně a překvapil mne možnými následky, jelikož nyní ani postava klaďase není zcela bílá jako papír a ku konci... To už si musíte přečíst sami!

    Kniha, Laser, 2022, 9788024285375