Tulipánová horečka E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Sophia Sandvoortová žije poklidným životem se svým postarším, ale bohatým manželem. Ten jednoho dne navrhne, aby se dali portrétovat, a tak do jejich domu přichází malíř Jan van Loos. Přestože Sophia cítí ke svému manželovi náklonnost, zamiluje se do Jana a přes výčitky svědomí se s ním začne scházet. Aby ji nikdo nepoznal, když večer vychází z… Přejít na celý popis

Robert Bryndza: Anděl smrti Mrtvý politik i fotbalová hvězda, zmatená Metropolitní policie a stopy vedoucí k sexuální pracovnici. Nový Robert Brynzda je tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Sophia Sandvoortová žije poklidným životem se svým postarším, ale bohatým manželem. Ten jednoho dne navrhne, aby se dali portrétovat, a tak do jejich domu přichází malíř Jan van Loos. Přestože Sophia cítí ke svému manželovi náklonnost, zamiluje se do Jana a přes výčitky svědomí se s ním začne scházet. Aby ji nikdo nepoznal, když večer vychází z domu, používá oblečení služky Marie. Marie čeká nemanželské dítě, ale protože přišla na nevěru své paní, začne Sophii vydírat. Sophia tedy vymyslí plán, který má pomoci služce, ale i jí a Janovi. Ví, jak její manžel touží po potomkovi, a tak předstírá, že je těhotná. Jan dostává doporučení na spolehlivého doktora, který na jejich riskantní hru přistupuje. Protože k realizaci svých záměrů potřebují peníze, začíná Jan spekulovat s tulipánovými cibulkami, neboť celé Holandsko je v té době zasaženo tulipánovou horečkou. Blíží se doba Mariina porodu a právě tehdy má dojít k vyřešení situace ke spokojenosti všech. Jenže všechno se vždy naplánovat nedá.

Sdílet 0

Nakladatel
Mladá fronta
jazyk
čeština
Počet stran
259
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.7 z 5 6 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Aneta S. registrovaný uživatel

    Normálně romantické příběhy moc nečtu, ale tento mne zaujal v kině a tak jsem se rozhodla, že si jej také přečtu. A stálo to za to. Příběh utíkal svižně, nenudil.

    Kniha, Mladá fronta, 2021, 9788020446664

  • 4 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    Viděla jsem film a pro porovnání jsem si musela přečíst i knihu. Opravdu skvěle napsané, úplně vás dokáže vtáhnout do děje a nepustit. Jsem ráda, že jsem ji četla.

    Kniha, Mladá fronta, 2021, 9788020446664

  • 4 z 5 hvězdiček ella registrovaný uživatel

    Zajímavá lovestory na pozadí jedné kapitoly dějin Holandska, o které jsem neměla tušení. Pro všechny, kteří mají rádi historické romány.

    Kniha, Mladá fronta, 2021, 9788020446664

  • 3 z 5 hvězdiček Šárka Vyhlídalová registrovaný uživatel

    Historické knihy moc nečtu a tuhle jsem si chtěla přečíst hlavně z důvodu, že jsem chtěla srovnat s filmem a bohužel mě kniha zklamala. Sophii a Janovi jsem lásku vůbec nevěřila. Navíc mi byla Sophie dost nesympatická a s jejími rozhodnutími jsem často nesouhlasila. Potěšil mě ale konec, který jsem nečekala takže moje hodnocení ještě o jednu hvězdičku navyšuje.

    Kniha, Mladá fronta, 2021, 9788020446664

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda